• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO CFR - Dinamo 1-0. La finalul partidei din Gruia, Cosmin Contra s-a întâlnit cu "trădătorul" Jeremy Bokila, iar reacţia lui "Guriţă" a fost poate neaşteptată pentru cei care cunosc episodul în care atacantul i-a promis antrenorului că va ajunge la Dinamo, înainte să fie deturnat de CFR.

Totuşi, Bokila s-a îndreptat către Contra, iar cei doi au dat mâna şi s-au luat în braţe, semn că spusele congolezului de 28 de ani sunt adevărate.

"Întâlnirea cu Contra a fost bună. Ne-am felicitat pentru că îl respect mult. A fost frumos să joc împotriva lui. Nu a fost un război între noi. A fost el supărat. Poate vom mai lucra vreodată împreună, nu se ştie", a spus Bokila, la finalul meciului.

"Din punctul meu de vedere, Bokila nu mai există. Nici el, nici agentul lui nu mai exist. Nu joacă de câţiva ani buni, i s-a oferit lui Dinamo, am ajuns la o înţelegere cu agentul, după care s-a întors având ofertă mai bună de la CFR cluj. Pentru mine, Bokila nu mai există, nici ca om, nici ca fotbalist.

Am fost antrenorul care l-a făcut să meargă şi să câştige nişte bani frumoşi, după care în China l-am luat cu mine, cu un contract la fel de avantajos pentru el. Nu mai vreau să mă sune şi să mă salute", declarase Contra, la finalul lunii iunie.

Jeremy Bokila a mai evoluat în Liga 1 la Petrolul Ploieşti, unde a fost antrenat de Cosmin Contra. Tehnicianul dinamovist l-a pregătit pe jucătorul de 28 de ani şi în China, la Guangzhou R&F.