• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo - CFR 0-2. Mâna lui Dan Petrescu se face tot mai mult simțită la CFR, iar ultimul exemplu vine de la meciul de duminică, unde ardelenii au câștigat cu 2-0 pe terenul lui Dinamo pentru a profita de pasul greșit făcut de FCSB și pentru a reveni pe primul loc în Liga 1. După 0-0 la pauză, tehnicianul vișiniilor a intervenit în vestiar pentru o schimbare totală în repriza secundă și chiar el a dezvăluit că a fost cel mai dur moment al său de când e la Cluj.

Președintele liderului, Iuliu Mureșan, a precizat că discuția din timpul pauzei a fost una mobilizatoare, după stilul binecunoscut al antrenorului care cere întotdeauna maximum din partea jucătorilor săi, indiferent că este la antrenamnete sau în timpul meciurilor.

"Doar două etape nu am fost pe locul întâi și mă bucur că am profitat de pasul greșit făcut de FCSB. La pauză nu a fost nimic deosebit, a fost o discuție mobilizatoare între Dan Petrescu și jucători. Așa sunt stilul și firea lui Dan Petrescu, e un mobilizator și foarte muncitor. Pretinde maximum la fiecare antrenament și la meciuri, iar când simte în timpul meciului că jucătorii nu sunt la potențialul maxim, îi ceartă și îi mobilizează. În repriza întâi am jucat cam la nivelul lui Dinamo sau chiar ușor sub ei, dar după pauză s-a văzut o schimbare de atitudine și am dominat total partida", a declarat Iuliu Mureșan, în cadrul emisiunii "Digi Sport Matinal".

După meci, Dan Petrescu a spus că a fost prima lui intervenție dură în vestiar la CFR în timpul unei pauze și a precizat că totul era mult mai serios, pe când antrena la Unirea Urziceni, formație cu care a câștigat titlul în Liga 1 în 2009.

"A fost prima dată de când sunt la CFR Cluj. Acum câțiva ani, când eram la Urziceni, aproape la fiecare meci se spărgeau geamuri și sticle în vestiar. Până acum, la CFR nu am avut ce să le reproșez jucătorilor, dar acum a fost ceva incredibil pentru mine. A fost cel mai dur moment al meu de la CFR. Văd că a funcţionat", a precizat Dan Petrescu.