• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Dinamo va debuta diseară în sezonul cu numărul 100 din Liga 1, pe terenul de conjunctură al celor de la Juventus București, adică pe Stadionul ”Ilie Oană”, din Ploiești, de la ora 21:00. 

Pentru acest meci, fanii roș-albilor s-au pregătit cum se cuvine, mai ales că Adrian Mutu, directorul general, le-a promis că Dinamo are valoare pentru a se bate la titlu. Astfel, susținătorii ”câinilor” au decis să facă deplasarea la Ploiești (60 de km de București) cu mașinile personale, dar nu oricum, ci în spatele autocarului echipei.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Întâlnirea fanilor a fost stabilită pentru ora 17:00, pe platoul din fața stadionului din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”, de unde se va pleca, o oră mai târziu, în convoi, pe DN 1, spre Săftica. Acolo, suporterii vor aștepta ca în convoi să se alăture și autocarul, condus de celebrul ”Tyson”.

”Astăzi invadăm Ploieștiul! Ne vedem cu toții la Dinamo, în jurul orei 17:00. La ora 18:00 vom pleca spre Săftica, iar la 18:45 vom porni din Săftica spre Ploiești (reeditarea mareelor alb-rosii), în spatele autocarului echipei.

Avem 3000 de bilete, adică toată peluza! Familia Dinamo, mai unită ca niciodată! Doar Dinamo București”, este anunțul făcut pe contul Peluza Cătălin Hîldan, de pe rețelele de socializare.

În sezonul de Liga 1 care începe în această săptămână, Dinamo va debuta cu o nou-promovată. Partida dintre Juventus Bucureşti - Dinamo se joacă pe Ilie Oană, din Ploieşti, şi e în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 21:00. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!