• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ioan Becali este gata să revină la Dinamo! Roș-albii trec printr-o perioadă dificilă, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar, iar fostul impresar are un plan prin care să redreseze clubul din Ștefan cel Mare.

Becali se gândește să aducă și alți doi sau trei investitori potenți, totul pentru ca Dinamo să facă din nou performanță și să se bată la titlu în Liga 1.

În afacere ar putea intra inclusiv Patrick Borcea (20 de ani), fiul lui Cristi Borcea, scrie Gazeta. Fostul acționar din Ștefan cel Mare este pe punctul să iasă din închisoare, acolo unde a stat mai bine de trei ani și jumătate, după ce a fost condamnat în "Dosarul Transferurilor".

În acest moment, Ioan Becali, care a fost după gratii doi ani și jumătate în "Dosarul Transferurilor", are sub contract trei jucători din lotul lui Dinamo: Nedelcearu, Filip și Costache. Mihai Popescu, Daniel Popa și Patrick Petre sunt și ei impresariați de Becali, însă în momentul de față sunt împrumutați de Dinamo în Liga 1.

Ioan Becali a fost acționar și președinte executiv la Dinamo timp de 7 luni, pe vremea în care numărul 1 în Ștefan cel Mare era Nicolae Badea, cel care pune acum o presiune uriașă pe Ionuț Negoiță, prin achitarea unei datorii de două milioane de euro. Actualul patron al lui Dinamo, care pare oricum tentat să îi părăsească pe roș-albi, riscă să piardă clubul, iar acțiunile să fie scoase pe piață.

În acest moment, Dinamo riscă să piardă play-off-ul, după ce a adunat nu mai puțin de 6 înfrângeri în acest sezon de Liga 1. Bucureștenii sunt pe locul 7, cu 17 puncte.