• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Dinamo a învins-o pe Chiajna fără drept de apel, scor 4-0, dar tensiunile au apărut după finalul partidei. Totul a pornit de la un gest făcut de Alexandru Tudor, în minutul 33 al partidei. Centralul s-a dus atunci la banca oaspeţilor şi i-ar fi transmis lui Adrian Falub că fundaşii săi centrali fac tot posibilul pentru a fi eliminaţi. 

În replică, Iulian Mamele, unul dintre stoperii Chiajnei la partida din Ştefan cel Mare, a intrat în direct la Digi Sport Matinal şi a făcut dezvăluiri uluitoare cu privire la maniera lui Alexandru Tudor: "Domnul Tudor în timpul meciului le zicea "Bravo, bă, băieți" celor de la Dinamo. Îi încuraja pe tot parcursul meciului. I-am zis că nu se poate așa ceva chiar în fața noastră și mi-a răspuns că joacă prea bine și nu are cum să nu-i laude. La o minge mai lungă îi striga lui Rotariu: "O ajungi, o ajungi, o ajungi!" Am rămas șocat.", a afirmat Mamele.

Fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu a comentat şi el pe marginea evenimentelor petrecute în timpul meciului, dar şi a afirmaţiilor controversate făcute de către Iulian Mamele. 

"Eu îl consider pe Tudor un tip foarte inteligent. Vorbeşte vreo 5 limbi, are cultură generală, însă în timpul jocului îşi pierde controlul şi face astfel de lucruri. Îmi aduc aminte, când eram arbitru, am mai asistat la câteva meciuri care au fost blat. M-am dus la domnul Gherghe N. George, pentru mine cel mai important om din lumea arbitrajului. Dânsul mi-a spus că atunci când fac asemenea afirmaţii trebuie să am dovezi foarte clare, pentru că lucrurile sunt foarte grave. Dacă lucrurile stau aşa cum s-au prezentat, e extrem de periculos. Refuz să cred că Tudor este capabil să facă aşa ceva. Nu cred să te duci la o bancă să-i spui antrenorului că jucătorii se dau la o parte.

Dacă lucrurile s-ar fi petrecut aşa cum spune Mamele, lucrurile sunt foarte grave. Refuz să cred acest lucru. Tudor nu poate să facă aşa ceva. Nici după jucători nu trebuie să ne luăm, pentru că ei îşi ascund neputinţa. A fost o diferenţă aşa mare între Dinamo şi Chiajna. Cei de la Chiajna au fost penibili, Dinamo i-a dominat la toate capitolele. Se spune că arbitrul trebuie să conducă şi preventiv. Să îi avertizeze pe jucători că le dai roşu, e normal, dar să ieşi de pe teren şi să-i spui antrenorului aşa ceva...", a declarat Ion Crăciunescu, la Digi Sport Matinal.

VIDEO Momentul în care Tudor s-a dus la banca Chiajnei: 

VIDEO Intervenţia lui Ion Crăciunescu: