• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Deși în ultimele zile a apărut informația că Ionuț Popa ar putea fi înlocuit cu Vasile Miriuță la ACS Poli Timișoara, antrenorul care a salvat gruparea bănățeană de la retrogradare a fost reconfirmat în funcție.

Ionuț Popa mai are contract cu ACS Poli Timișoara până la finalul lunii și încă nu a semnat prelungirea, dar primaraul orașului de pe Bega a pus capăt speculațiilor și a precizat că tehnicianul de 64 de ani va continua la Timișoara.

"Domnule Ionuţ Popa, aţi făcut treabă excelentă la Poli, cum am mai spus de nenumărate ori! Nu luaţi în seamă fabulaţiile unor minţi bolnave! Eu am încredere în dv. şi aşa, fără mustaţă! :)) Deci, aşa cum v-am spus, dv. veţi fi, în continuare, antrenor la ACS Poli! Fără mustaţă sau cu mustaţă, dacă o fi să vă crească la loc! :))", a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Contactat telefonic în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, Ionuț Popa a detaliat situația: "Sunt plecat câteva zile ca să iau o gură de aer proaspăt și să nu mă mai gândesc la fotbal. Am mai fost schimbat de vreo 4-5 ori de la Timișoara. La noi se întâmplă atâtea...Ca la noi, la nimeni. Au mai fost variante, toată lumea poate fi schimbată. Acum a apărut Miriuță. Au fost oameni care dădeau mesaje la antrenori, la conducere. Era unul care îi critica pe Dinu și pe Lucescu, vă dați seama ce zicea despre mine. Era odată un antrenor care apărea la 4-5 echipe. Era primul pe listă la fiecare dintre ele. Am înțeles eu cum se fac lucrurile astea. Eu am contract până la 1 iulie. Am fost chemat de vreo două ori să semnez contractul, dar am spus: <<Întâi să scot echipa la mal. Nu mă mai chemaţi că vin eu singur după aia dacă trebuie>>"a spus Popa.