• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Chiar dacă au trecut aproape 24 de ore de la partida dintre Astra şi Voluntari, scor 2-3, antrenorul echipei din Giurgiu, Edward Iordănescu, a rămas la fel de supărat. În primul rând deoarece consideră că intervenţiile arbitrilor la partidele jucate în acest sezon cu Voluntari ar fi fost greşite şi foarte importante.

"Sunt extrem de dezamăgit că am pierdut trei jocuri până în acest moment, dintre care două împotriva aceluiaşi adversar şi ambele din penalty-uri decisive. Iar dacă ne uităm şi la cel din tur poate sunt înţeles de ce am fost atât de supărat pentru cel de duminică, unul extrem de discutabil. În plus, ambele jocuri le-am controlat ca iniţiativă, ocazii, situaţii. În jocul de ieri am primit trei goluri efectiv din două situaţii, iar noi am ratat cât pentru un sezon. Încerc să controlez evenimentele, nu să mă las controlat de ele, însă s-au adunat destule lucruri în toată perioada asta şi am tăcut până acum. Şi, ca fapt divers, în 15 jocuri noi nu am primit niciun penalty!", a declarat Iordănescu pentru Digi Sport.

Vezi AICI, în filmul meciului, faza din minutul 61, la care face referire Iordănescu, în partida din tur Voluntari-Astra 3-1. Penalty-ul din minutul 61 a fost dictat de arbitrul Iulian Călin la scorul de 1-1.

Vezi AICI, în filmul meciului, faza din minutul 66 în care Cătălin Popa a dictat 11 m

Duminică seară, imediat după meci, Iordănescu junior a avut prima reacţie legată de arbitrajul lui Cătălin Popa.

Am făcut un joc foarte bun, în special în prima repriză, din punctul meu de vedere. Am venit, după experiența din Bulgaria, cu o altă atitudine în competiția noastră. Am zis că m-am maturizat, că am căpătat experiență, dar persistă niște lucruri care sunt foarte deranjante. Mi s-a părut, și uitându-mă pe niște imagini, o manieră foarte șmecherească de arbitraj”, a spus tehnicianul.