• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Invitat în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, Mihai Găinușă a comentat pe seama faptului că finanțatorul echipei din Ștefan cel Mare este dispus să vândă clubul. Realizatorul de televiziune, care este cunoscut drept stelist înfocat, a lansat ipoteza ca CSA Steaua, clubul Armatei, să cumpere echipa pe care Ionuț Negoiță vrea să o cedeze la preț de dumping.

Negoiță vrea două milioane de euro pe echipă, ceea ce ar reprezenta 15% din cât a investit până în prezent, ceea ce înseamnă că omul de afaceri a băgat până acum în Dinamo în jur de 13,5 milioane de euro.

”Chiar mă gândeam la o chestie, în două milioane ce îți dă? Adică ce? Îți dă dreptul să joci pe stadionul acela?”, s-a întrebat Mihai Găinușă, invitatul lui Viorel Grigoroiu la ediția de sâmbătă a emisiunii Digi Sport Matinal. Realizatorul de televiziune s-a gândit cum ar fi să propună reprezentanților Armatei, cai care au pus bazele formației CSA Steaua, să cumpere echipa pe care Negoiță vrea să o vândă cu orice preț.

”Chiar mă gândeam să le spun celor de la CSA să cumpere Dinamo... că asta ar fi culmea culmilor - Steaua să cumpere Dinamo! Să aibă stadion, să joace pe Ștefan cel Mare. Culori avem, îți dai seama, să fluture ”roș-albastru” pe Dinamo, asta ar fi o lovitură de imagine. Și am juca și în Liga 1”, a spus, bineînțeles, în glumă, îndrăgitul realizator TV, dar care se gândește că dinamoviștii are au probleme serioase: ”Nu știu care sunt dedesubturile, cred că sunt finianciare, că nu cred că tot tărăboiul ăsta e din cauza la trei sticle de vin și ăla prost, după mahmureală”.

Mihai Găinușă, care este cunoscut drept stelist înfocat, a recunoscut că este de partea formației din Liga a patra, cea condusă de Marius Lăcătuș, Ion Ion și Ștefan Iovan. ”Din România, eu țin cu Steaua, cu CSA. Nu cu FCSB, ci cu adevărata Steaua, asta e, îmi asum ce spun”, a încheiat Găinușă.