• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a lansat o ipoteză surprinzătoare, conform căreia Ion Țiriac ar putea investi la Dinamo. Acesta susține că, dacă avea resursele necesare, ar fi preluat chiar el clubul de la Ionuț Negoiță.

Cine se duce să dea bani aiurea? Îţi trebuie un nebun, ca Gigi. Ai bani mulţi, faci bani mulţi. Ai bani puţin? Strângi din buzunare.

Ţiriac ar putea-o prelua pe Dinamo. Nu ştiu de ce fug toţi, eu dacă aş avea bani aş prelua Dinamo şi m-as lua la trântă cu suporterii. Lui Borcea şi dacă îi dai Real Madrid cred că nu mai ia echipa”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Pro Sport.

Pe de altă parte, fostul șef al LPF exclude posibilitatea ca Victor Pițurcă să ajungă la Dinamo.

Piţurcă e prea mare. Eu nu vorbesc cu el de 7 ani, dar ca antrenor, jos pălăria! Mare de tot. Cred că în primii cinci antrenori ai acestei ţări în descursul istoriei. Nu cred că se duce Piţurcă la Dinamo, e prea mare pentru ei.

Sigur o redresează şi face echipă dacă merg toţi pe mâna lui. La Dinamo e greu, e greu să comanzi numai tu. Piţurcă şi Negoiţă s-ar împăca. Negoiţă e blând, nu e ca Gigi. Nu are finanţele necesare, mai puţin”, a mai spus Dragomir.

Ionuț Negoiță a anunțat că va renunța la Dinamo în schimbul a doar patru milioane de euro, însă, odată cu clubul, va ceda și datorii în valoare de aproape un milioan de euro.

Mai am să îi dau domnului Badea două milioane şi eu vreau încă două. Vreau să îi ofer posibilitatea celui care vine şansa să poată face performanţa. Eu doar în Săftica am investit un milion de euro. Cumperi un club care are Săftica, care are autocar şi zeci de maşini. Probabil doar partea materială valorează spre patru milioane”, a spus Negoiță, în urmă cu zece zile, la Digi Sport.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT