• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Dinamoviştii au acuzat dur arbitrajul la finalul meciului pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1, în urma unui penalty acordat greşit de George Găman. Alb-roşiii îi acuză pe oficialii din Gruia că şi-au luat măsuri pentru a fi avantajaţi în cursa pentru titlu în Liga 1.

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu este de acord cu afirmaţiile lui Cosmin Contra, care a declarat că CFR "e o echipă care şi-a luat măsuri după investiţiile făcute. Când a făcut un proiect serios, a beneficiat de toate condiţiile de a se bate la titlu".

Totodată, fostul finanţator de la FC Vaslui a ironizat-o pe FCSB, despre care spune că e din nou pregătită de clasarea pe locul 2. Asta în cazul în care nu va fi arbitrată mereu de Alexandru Tudor.

"Păi, a spus vreo noutate sau a descoperit America? A spus un lucru pe care toată lumea îl ştie. Dar foarte mulţi au ochelari de soare, foarte mulţi sunt în eclipsă. Ce, numai Cosmin știe treaba asta? Toată lumea ştie. Oamenii sunt pregătiți mereu de război.

FCSB e pregătită pentru locul 2. Îl au sigur. Locul 1 e locul 1, dacă s-au pregătit oamenii. FCSB poate intra pe picior de egalitate cu CFR doar dacă o arbitrează Tudor în toate meciurile", a spus Porumboiu, râzând, în timpul unei intervenţii telefonice la emisiunea "Digi Sport Special".

VIDEO: Penalty-ul primit de CFR în meciul cu Dinamo

"Nu e prima oară când Găman greșește așa contra lui Dinamo. Orice echipă care joacă aici pleacă de la 1-0 pentru CFR. Petrescu era ironic când vorbea de arbitraj" - Adrian Mutu, director general Dinamo