• Turneul WTA de la Eastbourne: Halep - Pironkova (întreruptă din cauza ploii, partida se reia joi, după ora 14:00, în direct pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Lazio era una dintre echipele care erau interesate de un transfer al lui Fernando Varela. Începutul de an i-a adus însă o veste proastă fundaşului din Insulele Capului Verde: romanii au renunţat la varianta unui mutări, chiar la începutul lui 2016.

Conform cittaceleste.it, conducerea clubului lui Radu Ştefan a luat această decizie, după ce Varela a fost operat cu succes, la Londra, la finalul lunii decembrie din cauza unei hernii inghinale. Acesta va lipsi în următoarele 5-6 săptămâni. 

Steaua este nominalizată la Premiile Digi Sport - categoria Echipa anului. Votează-ți AICI favoriții.

Aceeaşi sursă vorbeşte şi de modul dificil în care se poartă negocierile cu patronul Stelei, Gigi Becali, care i-a fixat o clauză de reziliere a contractului de 5 milioane de euro. ”Suma este imensă, e foarte greu să mai dai atâția bani în momentul de față", a recunoscut şi jucătorul de 28 de ani.

1 milion de euro a achitat Steaua celor de la Vaslui pentru transferul lui Varela, în vara lui 2013

Două goluri a marcat Varela pentru Steaua în cele 29 de prezențe în tricoul roș-albaștrilor în toate competițiile acestui sezon

4 milioane de euro este cota lui Varela, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de