• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După ce a rezolvat în proporţie mare transferul lui Gabi Tamaş, Becali continuă negocierile pentru Andrei Ivan. În acest moment, impedimentul principal în cazul mutării e reprezentat de suma solicitată de Nicolae Badea, cel care patronează Sporting Piteşti.

"Jucătorul are acum gânduri mai bune", a comentat Dinu Gheorghe în direct la Digi Sport acum câteva zile situaţia transferului atacantului lui CS U Craiova la Steaua, lăsând să se înţeleagă faptul că, din informaţiile pe care le deţine, sunt şanse mari să se ajungă la un acord.

Dorit de Espanyol - care şi-a îmbunătăţit oferta pentru transferul lui Ivan, dar care mai are doar o zi la dispoziţie până ce fereastra de transferuri să se închidă -, atacantul e în pole-position să ajungă totuşi sub comanda lui Reghecampf.

Conform Gazetei, fotbalistul şi-a dat în sfârşit acordul pentru transfer, după ce la începutul săptămânii Becali şi Rotaru ajunseseră la un acord pentru suma de transfer: 2 milioane de euro şi 20% dintr-o viitoare mutare sau 700.000 de euro.

Doar că au apărut probleme legate de procentele pe care Sporting Piteşti le deţine. Becali anunţase că s-a înţeles cu Nicolae Badea, căruia urma să îi ofere 150.000 de euro, însă fostul număr unu din Ştefan cel Mare are alte planuri. Conform sursei sitate, acesta solicită 360.000 de euro, o sumă considerată de patronul Stelei ca fiind exagerată. Gigi se gândesşte să îi ofere conducătorului lui Sporting Piteşti aceeaşi sumă de bani, dar şi un procent dintr-un transfer ulterior (aproximativ 5%). Dacă în următoarele zile Becali şi Badea vor ajunge la un numitor comun, există şanse mari ca nimic să nu mai stea în calea perfectării mutării.