• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Transferul lui Andrei Ivan la Steaua este din nou de actualitate, deşi se părea că atacantul va refuza oferta.

Dinu Gheorghe a dezvăluit în exclusivitate la Digi Sport că în acest moment problemele privind finalizarea mutării ţin de chestii birocratice, şi nu de dorinţa vârfului de a merge în străinătate, acolo unde e dorit de Espanyol.

"E un blocaj în momentul de faţă legat de Sporting Piteşti (n.r.fostul club al lui Ivan). Părţile nu au ajuns la o formulă în legătură cu modul în care să se facă transferul. Nu sunt probleme de bani, s-a ajuns la un acord", a explicat cel poreclit "Vamă", la Digi Sport Special.

În ceea ce priveşte declaraţia lui Ivan, care spusese pentru Digi Sport acum trei zile că "nu merge la nicio Steaua", Dinu Gheorghe ştie că acesta şi-a reconsiderat poziţia: "Sunt gânduri mai bune ale jucătorului. El e tentat să accepte oferta Stelei".

De altfel, Reghecampf a vorbit şi el la Digi Sport Special despre situaţia atacantului lui CS U Craiova, dar şi despre declaraţia sa controversată. Tehnicianul a încercat să îi găsească circumstanţe atenuante puştiului de 19 ani, semn că există şanse bune să se ajungă la un acord.

"Andrei Ivan e foarte tânăr, probabil că nu şi-a dat seama ce declară. El e un jucător de mare valoare pentru nivelul lui, pentru vârsta sa. Eu sper să îl aducem şi să îl integrăm în familia Stelei. El e tânăr, cred că a fost surprins de întrebările reporterilor. Mai este şi oferta de la Espanyol, probabil de aceea a reacţionat aşa. Dar spaniolii sunt într-o zonă periculoasă, ei au nevoie de rezultate mâine. Iar Ivan are nevoie de o echipă care să aibă răbdare şi linişte. Din punctul meu de vedere, e mult mai riscant să mergi la Espanyol decât la Steaua", a spus Reghecampf.

Referitor la Budescu, Dinu Gheorghe a confirmat că acesta este foarte aproape să se transfere în China. Atacantul aşteaptă o copie a contractului, pentru a nu face deplasarea degeaba, aşa cum s-a întâmplat acum aproximativ 10 zile, când a luat drumul Qatarului.

"Budescu aşteaptă contractul de la chinezi. El e decis să meargă, nu sunt probleme. Dar vrea să vadă ce semnează, nu vrea să meargă până acolo şi să vadă că pe hârtii scrie altceva. El e în ţară în momentul de faţă", a mai spus Dinu Gheorghe.

Reghecampf despre Budescu: "Nu am renunţat la Budescu. Dacă el pleacă în China asta este, ce putem face? Noi încercăm să aducem cei mai valoroşi jucători din România."