• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO CSM Poli Iași - Dinamo 2-1. Moldovenii s-au impus la ultima fază a meciului din Copou, grație golului marcat de Jo Santos (26 de ani). Atacantul, venit în Liga 1 de la Sheriff Tiraspol, a fost introdus după pauză de către Flavius Stoican și a reușit să dinamizeze acțiunile ofensive ale gazdelor. 

Dacă spectatorii au fost plăcut impresionați de prestația brazilianului, în schimb coechipierii se așteptau la lucruri bune din partea lui Jo.

”Au venit jucători de calitate la noi și vrem ca într-un timp foarte scurt să formăm un grup omogen. Unul dintre fotbaliștii de valoare este Jo.

Când l-am văzut pe Jo la primul antrenament am rămas uimit. Uimit pentru că nu înțeleg ce caută în România. Este un fotbalist foarte bun. De fapt, nu numai el, toți cei care au venit au adus calitate”, a spus Cătălin Ștefănescu, la flash-interviul acordat pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”.

În afara lui Jo, și Kizito, alt fotbalist venit în această vară la Iași, a evoluat bine, fiind chiar și aproape de gol. Jo și Kizito au fost introduși după pauză de Stoican, astfel că tehnicianul se poate lăuda cu inspirația sa.

M-am emoţionat pentru că am trecut printr-o perioadă foarte grea!”

Vizibil emoționat, Jo a vorbit pentru prima dată despre el în presa din România, dar i-a mulțumit public și lui Ștefănescu

"Nu mă aşteptam să debutez aşa. Îi mulţumesc lui Dumnezeu, le mulţumesc fanilor pentru susţinere, lor le dedic acest gol.

M-am emoţionat pentru că am trecut printr-o perioadă foarte grea. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am ajuns aici. Gestul după gol a fost pentru soţia mea, care e însărcinată şi care a fost alături de mine.
Am muncit în toate aceste zile pentru acest moment.

Îi mulţumesc lui Ştefănescu pentru vorbele frumoase. Am muncit mult şi muncesc în continuare pentru a fi din ce în ce mai bun. Sunt convins că această mentalitate mă ajută, nu doar pe mine, ci pe toţi colegii care muncesc zi de zi pentru a da totul”, a spus și Jo, după meci, la Digi Sport.

Jo Santos s-a născut în Brazilia și a jucat de-a lungul carierei pentru Rio Preto, Sao Bernardo, Tondela, Freamunde, Zimbru Chișinău și Sheriff Tiraspol.

VIDEO cu golul marcat de Jo