• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Fundaşul Bogdan Vătăjelu, atacantul Andrei Ivan şi mijlocaşul Alexandru Mateiu, din lotul echipei CSU Craiova, selecţionaţi de Anghel Iordănescu pentru cantonamentul din Turcia, doresc să prindă un loc în lotul naţionale pentru EURO 2016, informează site-ul oficial al clubului oltean.

Bogdan Vătăjelu a spus: "Este normal că ne bucurăm mult pentru faptul că mergem trei jucători din lotul nostru la echipa naţională. Din punctul meu de vedere, cred că în acest stagiu de pregătire mai mulţi jucători de la Craiova ar fi meritat să meargă cu noi. Cu siguranţă, pe viitor o să facem tot ce depinde de noi să fim cât mai mulţi jucători la echipa naţională de fotbal a României".

Alexandru Mateiu a arătat, la rândul său: "Mă bucur foarte mult că suntem convocaţi la echipa naţională de fotbal a României. Dorinţa noastră este să facem o figură frumoasă şi să nu dezamăgim".

Andrei Ivan a menţionat: "EURO 2016 este un obiectiv pentru noi. Eu doresc mult să joc acolo, iar visul meu este să marchez. Hai România!"

Anghel Iordănescu a convocat un lot de 25 de jucători din campionatul intern pentru stagiul de pregătire din Antalya, din perioada 25 ianuarie - 6 februarie.

Delegația României pleacă spre Turcia luni, 25 ianuarie, la ora 10:30, de pe aeroportul Henri Coandă. Cantonamentul echipei României a fost stabilit la Hotel Maxx Royal, Belek.

Programul meciurilor de pregătire din Antalya nu a fost încă stabilit.