• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Houssine Kharja ar putea fi marea surpriză din primul "11" al lui Reghe în debutul părţii secunde a campionatului. Marocanul a început deja să se pregătească, chiar dacă pentru moment separat de ceilalţi colegi.

Steaua l-a adus la sfârșitul verii pe Houssine Kharja, acesta impresionând în tricoul campioanei în cele cinci meciuri în care a jucat până acum. Din păcate, s-a accidentat în meciul cu Pandurii, pe 25 octombrie, suferind o ruptură de ligamente încrucișate. A fost operat în Italia și după intervenția chirurgicală medicii au anunțat că nu va juca o perioadă lungă de timp. S-a vorbit chiar de 6 luni de absenţă şi viitorul lui la Steaua părea pecetluit, în condiţiile în care are contract cu Steaua până la finalul sezonului.

Dar organismul jucătorului în vârstă de 33 de ani a reacţionat mai bine decât ar fi anticipat oricine, astfel că el a fost inclus în lot încă din primul cantonament al iernii. Astăzi, Kharja s-a antrenat separat, alături de ceilalţi jucători cu probleme din lot (Varela, Chipciu, Parvulescu si Filip), însă Reghecampf pare optimist în ceea ce îl priveşte. După ce va fi recuperat 100% şi va intra pe mâna lui Tommy Neubert, marocanul va fi unul dintre cei mai compleţi mijlocaşi din campionatul intern, speră staff-ul tehnic al roş-albaştrilor.

În măsura în care Kharja va reuşi să impresioneze în primăvară, conducătorii se gândesc serios să îi ofere prelungirea contractului cu Steaua. În aceste condiţii, singura mare problemă în lotul Stelei rămâne postul de atacant de careu, linia de trei din spatele vârfului fiind asigurată.

2 pase de gol a dat Kharja în cele 5 meciuri jucate pentru campioană