FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-RAPID 3-4,DIVIZIA A (26.10.2003)
Antrenorul care nu ar exclude o revenire la Rapid: ”Un telefon de la domnul Șucu e mereu binevenit”
fcsb
Un oficial de la CSA Steaua l-a ”turnat” când juca la FCSB: ”Ne-a dat în gât! A vrut să ne dea 10.000 € amendă”
paul-papp
La 34 de ani, Paul Papp a făcut anunțul: ”Am semnat! Vreau în play-off”
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 5 Superliga: Rezumatele Etapei
Play-off / Play-out

VIDEO Steaua - Austria Klagenfurt 4-5. Greșelile din apărare i-au costat pe campioni. Dublă Țucudean

24.06.2015, 10:22

Mirel Rădoi a suferit și prima înfrângere ca antrenor al Stelei. După 8-0 Cu Zărnești în primul amical al verii, campioana României a pierdut prima partidă de pregătire din cantonamentul din străinătate, scor 4-5 cu Austria Klagenfurt, nou promovată în a doua ligă austriacă.

steaua austria 3
  • SuperLiga: Voluntari - FCU Craiova, marți, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Dinamo, marți, 19:30, DGS 1

Mirel Rădoi a rulat aproape tot lotul contra nou promovatei austriece. Singurul neutilizat a fost Poiană - al treilea portar.

Prima jumătate de oră a fost una dezastruoasă pentru campioana României din ultimii 3 ani. A încasat 3 goluri în 10 minute, în urma unor greșeli flagrante în apărare, apoi austriecii și-au trecut în cont și o bară transversală (19). Roș-albaștrii au încheiat prima repriză fără șut pe poartă, dar au egalat la capitolul bare. Cu 5 minute înainte de pauză, Enceanu a semnat cea mai mare ratare a Stelei în prima parte, reluând în stâlpul porții adverse.

În partea a doua, Steaua a fost prima care a marcat, prin George Țucudean, la 4 minute de la reluare. Atacantul împrumutat de la Charlton Athletic până în vara viitoare a înscris cu noroc, după ce portarul advers a degajat în el și mingea a ricoșat în poartă.

A urmat un gol bizar marcat de Austria Klagenfurt, după ce jucătorii Stelei s-au oprit, fără să înțeleagă o decizie a arbitrului (62). George Țucudean a realizat dubla și i-a apropiat pe roș-albaștri pe tabelă, dar numai pentru moment. În minutul 73, Tamaș a sărit pe lângă minge, iar adversarii au punctat cu un lob peste portarul Cojocaru (intrat la pauză în poarta bucureștenilor).


Alexandru Tudorie - intrat și el pentru repriza secundă, debutant în echipa Stelei - a șutat alături de poartă din apropiere, după o respingere neconvingătoare a unui apărător, după o centrare a mijlocașului în vârstă de 16 ani, Vlad Mihalcea. Atacantul proaspăt transferat de la Oțelul Galați a și punctat pentru prima dată în tricoul roș-albastru, în minutul 85, din pasa lui Chipciu, care l-a lăsat singur în fața porții goale.

Cornel Râpă a închis tabela la 5-4 pentru austrieci. A punctat în minutul 88, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Guilherme.

Echipa Stelei la începutul meciului:
Niță - Papp, Varela, Toșca, Târnovan (33 Râpă) - Muniru, Tănase - Popa (40 Chipciu), Stanciu, Enceanu - Iancu (40 Țucudean);

Echipa Stelei în a doua repriză:
Cojocaru - Râpă, Luchin (84 Papp), Tamaș, Guilherme - Breeveld, Neagu, Grădinaru (80 Mihalcea), Tudorie, Chipciu - Țucudean.



LIVE TEXT

Min. 90: Fluier final. Steaua - Austria Klagenfurt 4-5.

Min. 88: GOOOOL Steaua! Cornel Râpă o aduce pe Steaua la un singur gol distanță de austrieci. Fundașul dreapta a punctat cu capul, din 6 metri, din centrarea lui Guilherme, de pe stânga.

Min. 87: Ocazie mare pentru austrieci! Un atacant al echipei din Klagenfurt a scăpat singur cu portarul Cojocaru, dar nu i-a reușit driblingul și goalkeeper-ul stelist l-a blocat excelent.

Min. 85: GOOOOL Steaua! Alexandru Tudorie o readuce pe Steaua la două goluri distanță de austrieci. Atacantul adus de la Oțelul a marcat primul său gol în tricoul roș-albaștrilor după o acțiune excelentă a lui Chipciu, care i-a pasat excelent și l-a lăsat singur în fața porții goale.

Min. 84: Schimbare la Steaua: Srgian Luchin s-a accidentat după un duel cu un adversar și nu a mai putut continua. A fost schimbat după 7-8 minute cu Paul Papp.

Min. 81: Ocazie pentru Steaua! Alexandru Tudorie a șutat cu puțin pe lângă poartă, cu o reluare din apropiere, după o respingere neconvingătoare a unui fundaș advers la capătul unei centrări semnate de noul intrat, Mihalcea.

Min. 80: Schimbare la Steaua: iese Răzvan Grădinaru și intră Vlad Mihalcea.

Min. 73: GOOOOL Austria Klagenfurt! O nouă greșeală a apărării roș-albastre duce la cel de-al cincilea gol al austriecilor. Tamaș a ratat o intervenție cu capul la o minge lungă, trimisă pe sus, apoi un jucător advers l-a lobat pe portarul Cojocaru.

Min. 65: GOOOOL Steaua! George Țucudean realizează dubla și campioana României se apropie din nou la două goluri.

Min. 62: GOOOOL Austria Klagenfurt! Jucătorii Stelei s-au oprit după o decizie a arbitrului, iar austriecii au profitat și au marcat pentru 4-1.

Min. 49: GOOOOL Steaua! Țucudean a înscris cu noroc, după ce portarul advers a degajat în el și mingea a ricoșat în poartă.

Min. 46: Începutul reprizei secunde

Echipa folosită de Mirel Rădoi în a doua repriză: 

Cojocaru - Râpă, Luchin, Tamaș, Guilherme - Breeveld, Neagu, Grădinaru, Tudorie, Chipciu - Țucudean;

* Pe parcursul primei reprize, fanii români prezenți la meci i-au apostrofat pe jucătorii Stelei pentru prestația lor.

Min. 45: Pauză la Pfarrwerfen, acolo unde Steaua este condusă de Austria Klagenfurt cu 0-3.

Min. 40: Schimbări la Steaua: ies Adi Popa și Gabi Iancu, înlocuiți de Alexandru Chipciu și George Țucudean.

Min. 40: Bară pentru Steaua! Rareș Enceanu a semnat cea mai mare ratare a campioanei României, reluând în stâlpul porții austriece.

Min. 33: Schimbare la Steaua: iese Târnovan și intră Cornel Râpă. Toșca trece pe postul de fundaș stânga, iar Râpă intră în centrul defensivei, unde face cuplu cu Varela.

Min. 30: În prima jumătate de oră a meciului, Steaua nu a șutat pe poarta Austriei Klagenfurt

Min. 29:     Cartonaș galben primit de Stanciu pentru proteste

Min. 19: Bară pentru Austria Klagenfurt! Apărarea stelistă a fost din nou depășită, dar Niță a fost salvat de bara transversală.

Min. 18:     Cartonaș galben pentru Alin Toșca, după ce și-a lovit un adversar fără minge.

Min. 10: GOOOOL Austria Klagenfurt! Nou promovata din a doua ligă austriacă face 3-0 în minutul 10, după o nouă greșeală în apărarea roș-albaștrilor. Austriecii au punctat cu un șut de la 15 metri, în urma unor respingeri neconvingătoare.

Min. 5: GOOOOL Austria Klagenfurt! Austriecii au profitat de o greșeală comisă de Muniru la mijlocul terenului și au plecat pe un contraatac finalizat cu un șut care l-a prins pe Niță pe picior greșit.

Min. 3: GOOOOL Austria Klagenfurt! Portarul Florin Niță a respins inițial un șut trimis de adversari, dar un atacant a împins mingea cu capul, din apropiere.

Min. 2: Steaua începe bine și are inițiativa în acest start de joc și are și primul șut periculos. Nicușor Stanciu a tras de la circa 25 de metri, dar alături de poartă.

Min. 1: Fluier de start al meciului amical dintre Steaua și Austria Klagenfurt, primul din cel de-al doilea stagiu de pregătire al campioanei României.

ECHIPA DE START A STELEI

Niță - Papp, Varela, Toșca, Târnovan - Muniru, Tănase - Popa, Stanciu, Enceanu - Iancu;
Rezerve: Cojocaru, Poiana - Râpă, Luchin, Chipciu, Guilherme, Tudorie, Mihalcea, Breeveld, Neagu, Grădinaru, Țucudean, Tamaș.
Antrenor: Mirel Rădoi. 


Au mai rămas trei săptămâni până la prima manșă a Stelei cu Trencin, din preliminariile UEFA Champions League. Aflați în Austria, oamenii lui Mirel Rădoi se pregătesc de primul meci amical.

Miercuri, de la ora 17:00, Steaua o va întâlni pe SK Austria Klagenfurt, echipă proaspăt promovată în liga a doua din Austria.

În lotul adversarei Stelei este și un mijlocaș român, Cemal Amet, în vârstă de 17 ani, care a bifat 9 meciuri în ediția precedentă de campionat.

Pe 26 iunie, Steaua va juca împotriva Legiei Varșovia, echipă care o poate întâlni pe FC Botoșani în turul al doilea preliminar din UEFA Europa League, iar apoi le mai va întâlni pe Rubin Kazan (30 iunie) și FK Qarabagh (3 iulie).

PROGRAMUL STELEI ÎNTRE 24 IUNIE Și 22 IULIE

24 iunie: cu SK Austria Klagenfurt (liga a doua din Austria)

26 iunie: cu Legia Varșovia (vicecampioana Poloniei)

30 iunie: cu Rubin Kazan (locul 5 în Rusia)

3 iulie: cu FK Qarabag (campioana din Azerbaidjan)

8 iulie: Steaua – ASA Tg. Mureş (Supercupa României)

11 iulie: Steaua București - Petrolul Ploiești (prima etapă a Ligii 1)

14-15 iulie: meciul tur cu AS Trencin

17 iuliePandurii Tg-Jiu - Steaua București (a doua etapă a Ligii 1)

21-22: meciul retur cu AS Trencin

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Etichete: amical steaua , steaua trencin , steaua sk austria klagenfurt , steaua program austria


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani

Un băiat de 10 ani, din Texas, a mărturisit că a folosit arma bunicului său pentru a împușca mortal...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Imaginile care schimbă totul! Tehnologia spaniolilor arată că golul lui Yamal din El Clasico trebuia validat
gol-barcelona
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
Gigi Becali, reacție categorică în cazul lui Mititelu Jr.: ”Am zis: ‘Băi, tată, uite care e treaba, ia ciomagul înapoi”
mititelu-gigi
Recomandările redacției
paul-papp
La 34 de ani, Paul Papp a făcut anunțul: ”Am semnat! Vreau în play-off”

Video A îmbrățișat o femeie pe teren, dar nici nu-i trecea prin cap ce va păți! ”Sancțiune rușinoasă”
hosseini
Oficial Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! Încă trei români vor fi la Campionatul European
Barcelona, Espagne. 16th Apr, 2024. Referee Istvan Kovacs of Romania gives a red card during the UEFA Champions League, Quarter-finals, 2nd leg football match between FC Barcelona and Paris Saint-Germain (PSG) on April 16, 2024 at Estadi Olmpic Llus Compa
Foto La 40 de ani, e ”un pachet de mușchi”! Fotbalistul român a jucat doar 4 meciuri în 2024
marius-constantin
Citește și
Ce au scris jurnaliștii germani despre un posibil transfer al lui Rrahmani la Werder! ”Bremen are concurență”
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (25.09.2023)
Ce l-a impresionat pe Răzvan Burleanu la Elias Charalambous. ”Trebuie remarcat”
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
Cine este prietenul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu! „Am uitat să încui ușa de la apartament…”
Cine este prietenul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu! „Am uitat să încui ușa de la apartament…”
Avem primele imagini cu Adrian Mititelu jr., după ce a fost în comă 10 ore! Cum arată acum fiul lui Adrian Mititelu senior
Avem primele imagini cu Adrian Mititelu jr., după ce a fost în comă 10 ore! Cum arată acum fiul lui Adrian Mititelu senior
Arnold Schwarzenegger, despre cum l-a păcălit pe rivalul Sylvester Stallone să apară într-un film dezastruos: "Ai putea fi mai machiavelic de atât?"
Arnold Schwarzenegger, despre cum l-a păcălit pe rivalul Sylvester Stallone să apară într-un film dezastruos: "Ai putea fi mai machiavelic de atât?"
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Maghiarii vor veni în România după benzină și motorină. La cât a ajuns litrul în țara vecină
Maghiarii vor veni în România după benzină și motorină. La cât a ajuns litrul în țara vecină
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Mondialul de snooker a început cu un scandal! Cine e jucătorul de top care spune că "miroase urât"
Mondialul de snooker a început cu un scandal! Cine e jucătorul de top care spune că "miroase urât"
S-a accidentat și ratează meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj! Clubul l-a trimis pe jucător la “vraciul” Marijana
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (6.04.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”