• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO Dinamo - CS U Craiova 0-0. Roș-albii n-au mai reușit să câștige în fața oltenilor, după succesul cu 2-1 din sezonul regulat, chiar dacă pe final Cosmin Contra a mizat pe doi atacanți: Nemec și Rivaldinho.

Puștiul brazilian, în vârstă de 21 de ani, fiul legendarului Rivaldo, a început să joace aproape meci de meci pentru ”câini”, chiar dacă o face mai mult pe final de meci, însă nu a reușit să marcheze și primul gol pentru roș-albi.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT

Rivaldinho va fi ajutat să treacă mai repede peste acest trac al debutului și de către tatăl său, care va ajunge la București la începutul lunii aprilie. Contra s-a bucurat când a aflat de această vizită, motiv și pentru a glumi pe seama faptului ca fostul Balon de Aur din 1999 să poată juca pentru Dinamo 30 de minute!

”Am vorbit cu Rivaldo. M-a sunat, pentru că ne ştim de când jucam în Spania şi ne cunaştem foarte bine. Vrea să vină şi să stea câteva zile la Bucureşti cu mine şi cu băiatul lui.

Dacă vine, îl bag şi în teren. Eu cred că jumătate de oră poate juca şi face diferenţa", a spus Contra, pentru sport.ro.

Rivaldo, care va fi în tribune și la marele meci Steaua - Dinamo, din etapa a treia a play-off-ului, îl știe pe Contra de pe vremea în care ambii au evoluat în La Liga. Însă, nu Contra a contribuit la acest transfer, ci Adrian Mutu, care este coleg de afaceri cu Rivaldo.

Steaua - Dinamo, din etapa a 3-a a play-off-ului, se va juca duminică, 2 aprilie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEo vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.