• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Cu un singur atacant de careu în lot - Tudorie -, Reghecampf ar putea schimba sistemul la Steaua. Chipciu ar redeveni astfel vârf fals, în modulul "4-3-3".

Campioana se află într-o situaţie fără precedent. Tade a fost anunţat că nu mai intră în planurile staff-ului tehnic, astfel că Reghecampf nu are soluţii ofensive. Cel puţin pentru primul cantonament, e greu de crezut că roş-albaştrii vor perfecta un transfer, astfel că este foarte posibil să asistăm din nou la un sistem 4-3-3 folosit de tehnician.

Aceeaşi strategie a avut-o Reghecampf şi la începutul lui 2014, când, în partidele amicale a jucat în acest modul, pentru ca apoi, în campionat, să folosească sistemul acesta, pentru o perioadă, cu mare succes.

"Ne place mai mult 4-3-3, daca vom reusi sa castigam in acest sistem o sa ne placa si mai mult. Important e sa avem rezultate bune, nu sistemul", spunea Lucian Filip la momentul respectiv.

Chipciu va fi, astfel, "9"-le fals, rol pe care l-a mai avut în trecut şi pe care ajunsese să îl stăpânească destul de bine.

De menţionat şi faptul că lipsa transferurilor va duce şi la o modificare în defensivă. Toşca va fi cel mai probabil folosit în stânga, urmând ca Papp să joace în centru (Varela este în recuperare, după operaţia suferită). Pentru banda stângă singura variantă, în condiţiile în care Reghe s-ar decide să evolueze cu Toşca în continuare în centru, este Filip.

Cum ar putea arăta Steaua în acest început de an

Niţă - Râpă, Papp, Carp, Toşca - Bourceanu, Pintilii, Stanciu - Adi Popa, Chipciu, Hamroun

PROGRAM CANTONAMENT STEAUA

10-21 ianuarie - cantonament la ”Gloria Sports Arena”, Belek (Turcia)

Programul amicalelor

19 ianuarie: Young Boys Berna (Elveția)

24 ianuarie - 7 februarie - cantonament la ”Regnum Carya Golf & Spa Resort”, Kadriye

Programul amicalelor

26 ianuarie: Ujpest FC (Ungaria)

29 ianuarie: SK Sturm Graz (Austria)

31 ianuarie: Ludogorets (Bulgaria)

4 februarie: Steaua - Djurgardens IF (Suedia)

6 februarie: Steaua - AS Trencin (Slovacia)


STEAUA ESTE NOMINALIZATĂ LA ECHIPA ANULUI 2015, GRAŢIE PERFORMANŢELOR DIN MANDATUL LUI GÂLCĂ. INTRĂ AICI ŞI VOTEAZĂ-ŢI FAVORIŢII