• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Gigi Becali anunța triumfător, în direct la Digi Sport, transferul lui Andrei Ivan, copilul minune al Craiovei. ”Nu mai poate interveni nimic care să strice afacerea. Gata! Eu, personal, am negociat cu Rotaru și ne-am înțeles”, spunea patronul echipei roș-albastre. Atacantul de 19 ani l-ar fi costat pe finanțatorul Stelei aproape 3 milioane de euro, făcând din jucătorul oltenilor cel mai scump transfer realizat vreodată între două cluburi din România. ”Sunt fericit că am făcut un transfer foarte tare”, declara Gigi Becali.

Mai mult, patronul Stelei era decis să dea lovitura, peste ani, cu Andrei Ivan: ”E jucătorul din care sper să fac cel mai mare transfer din România”.

Impresarul jucătorului, Sorin Paraschiv, se arăta și el destul de încrezător în realizarea mutării, deși avertiza că Ivan încă nu este jucătorul Stelei și că miercuri urmează să trimită și Espanyol o ofertă pentru jucătorul său.

”Deocamdată nu a ajuns la Steaua. Vom vedea mâine dimineață ce se va întâmpla. Am jucat opt ani la această echipă, normal că e un pas bun pentru orice jucător, mai ales din România. E o rampă de lansare bună, o știu din proprie experiență. Mâine vom discuta mai multe. Vine, 100%, și o ofertă de la Espanyol. Astăzi nu s-a discutat nimic cu jucătorul, dar e adevărat că s-au înțeles cluburile”, spunea Paraschiv, în direct, la Digi Sport.

Lovitura de grație avea să o dea, însă, chiar jucătorul, subiectul marelui transfer. Din cantonamentul echipei naționale, din Antalya, din Turcia, Andrei Ivan a reiterat faptul că nu va semna cu Steaua, în ciuda faptului că Steaua și Craiova s-au înțeles, la fel ca și clubul roș-albastru și impresarul său.

”Chiar nu mă duc la nicio Steaua. Am zis și eu și tata că nu merg la Steaua. Am refuzat Steaua. Era vorba să plec, dar nu merg nicăieri. Nu am de ce să semnez cu Steaua. Am zis că vreau să plec în străinătate. Acolo să-mi fie locul”, a declarat, pentru digisport.ro, Andrei Ivan.