• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE Ora 16:35: În ciuda amenințărilor venite din partea celor de la ACS Poli Timișoara, oficialii de la CFR Cluj sunt liniștiți, chiar și în cazul în care bănățenii vor apela la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne în cazul transferului mijlocașului Sebastian Mailat, care a semnat gratis cu "feroviarii".

Ardelenii se bazează pe faptul că deciziile comisiilor interne vor fi menținute și sunt convinși că l-au luat liber de contract, conform soluției venite în această săptămână.

Mai mult, oficialii de la CFR nu se tem că ar putea pierde puncte la masa verde, în cazul în care vor folosi jucătorul și spun că, până și în eventualitatea unei decizii defavorabile din partea TAS, doar fotbalistul ar risca să dea niște bani înapoi la Timișoara, pentru că formația din Gruia a respectat toți pașii la comisiile interne.

Astfel, vișiniii susțin că Mailat (19 ani) are drept de joc încă din etapa viitoare, la meciul cu Dinamo, programat duminică, 19 noiembrie, la ora 20:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro. 


Sebastian Mailat a semnat pe 4 ani cu CFR, a oferit primele declarații din postura de jucător al clujenilor și s-a pozat în premieră în tricoul "feroviarilor", dar clubul din Gruia primește o veste extrem de neplăcută din partea fostului club al mijlocașului, ACS Poli Timișoara.

Mailat (19 ani) a fost declarat liber de contract în cursul acestei săptămâni, după un litigiu început în luna august, dar oficialii de la Timișoara susțin că decizia comisiilor a fost una eronată și pentru o soluție finală vor să apeleze la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv. Pentru acest demers, bănățenii așteaptă motivarea Comisiei de Apel.

Clujenii se bucurau că au reușit să le "sufle" jucătorul celor de la FCSB și sperau să îl poată folosi încă din etapa următoare, la meciul cu Dinamo, dar ultimele vești sunt îngrijorătoare pentru clubul vișiniu.

"Comisiile FRF-LPF au emis o sentinţă eronată. Nu vrem să intrăm acum în detalii, deşi ştim foarte bine cine stă în spatele acestei decizii şi pe ce filieră s-a realizat. Putem demonstra cu acte că Mailat era plătit la zi în clipa în care reprezentanţii săi au trimis memoriul la LPF.

Aşteptăm îndeplinirea procedurii, să primim motivarea Comisiei de Apel, apoi vom porni demersurile la TAS. Din punctul nostru de vedere, Mailat mai are doi ani contract cu ACS Poli Timişoara. În cazul în care CFR Cluj vrea să-l transfere, trebuie să ne caute pe noi. Îl evaluăm la 1.000.000 de euro", a spus vicepreședintele de la ACS Poli Timișoara, Radu Birlică, potrivit ProSport.

Pe urmele lui Mailat s-a aflat și FCSB. După ce antrenorul Nicolae Dică a anunțat că și-l dorea încă din urmă cu mai bine de doi ani, pe când era secundul lui Mirel Rădoi, finanțatorul bucureștenilor, Gigi Becali, spunea că așteaptă o întâlnire cu impresarul lui Mailat și, dacă va fi și jucătorul de acord, are nevoie de un singur telefon pentru a-l lua la echipa roș-albastră.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT