• Handbal feminin, Champions League: NFH - CSM București (duminică, ora 17:50, Digi Sport 2)
  • Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30

Chiar în ziua în care patronul stelist Gigi Becali a fost la discuțiile cu reprezentanții Ministerului Apărării Naționale, care i-au dat detalii despre noul proiect al stadionului Ghencea, evaluatorul mărcii "Steaua" a fost arestat.

Gabriela Gângoe-Simion a fost reprezentantul firmei SC Eval Best Office SRL, care a făcut evaluarea mărcii "Steaua", potrivit publicației Evenimentul Zilei. Conform acestei evaluări, marca "Steaua" valorează 57,3 milioane de euro.

Gabriela Gângoe-Simion a fost reținută pentru fapte de corupție, fiind acuzată că ar fi oferit 15.000 de euro mită fostulului consilier prezidențial Răzvan Murgeanu, care a fost și el arestat în acest dosar.

În timpul activității de evaluare a mărcii "Steaua", reprezentantul firmei se afla sub supravegherea Direcției Naționale Anticorupție. În acest proces, Gabriela Gângoe-Simion a avut de soluționat cererile a 3 participanți la procedura de achiziție publică organizată de MApN pentru "Servicii de evaluare a activului necorporal Steaua București".

De asemenea, sursa citată notează că ar fi avut contracte cu CNADNR și RAAPPS și a fost membru în Consiliul de Administrație și cenzor la firmele lui Marian Iancu, fostul patron al Poli Timișoara, care în acest moment se află după gratii, după ce a primit condamnări definitive în două dosare diferite: 13 ani și 8 luni de închisoare în Dosarul RAFO, pentru evaziune fiscală și spălare de bani și 14 ani de închisoare cu executare în Dosarul Carom, pentru înșelăciune și spălare de bani.