• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Cosmin Contra (41 de ani) nu are deloc parte la Dinamo de promisiunile pe care i le-a făcut Ionuț Negoiță în momentul în care cei doi au semnat prelungirea contractului.

În afara problemelor legate de baza de la Săftica, în continuare nerezolvate, Contra nu a primit, deocamdată, niciun jucător nou, deși echipa se află deja în cantonament în Slovenia. În plus, roș-albii au pierdut doi jucători de bază, Antun Palic și Claude Dielna, în timp ce Adam Nemec este dorit de o echipă din Bundesliga.

Ultimatumul pe care Contra i l-a dat lui Negoiță se pare că nu l-a mișcat pe finanțatorul ”câinilor”, care nu a reușit să-l transfere pe Jeremy Bokila. Congolezul a semnat cu CFR Cluj, asta după ce Contra anunțase ÎN DIRECT la Digi Sport că vârful este ca și acontat de Dinamo.

Această lovitură pe care a încasat-o Dinamo l-a deranjat foarte tare pe ”Guriță”, mai ales că el a fost cel care a și anunțat public mutarea cu fostul golgheter al Petrolului.

În aceste condiții, Contra pare tot mai tentat să plece de la Dinamo în această vară, mai ales că are o clauză în acest sens. În noul angajament semnat, oficialii clubului i-au promis lui Contra mai multe transferuri, însă, în caz contrar, tehnicianul poate să plece oricând dorește.

"Există posibilitatea să plec dacă nu mi se aduc jucători importanți, am în contract asta. Acum mă gândesc însă doar să antrenez cât mai bine echipa. Urmărim în fiecare zi jucători, încercăm să gasim soluţii", a spus Contra, chestionat telefonic ÎN DIRECT, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", ediția de vineri, 16 iunie.

În luarea deciziei lui Contra ar putea conta și faptul că Negoiță este tentat să desființeze echipa a doua, astfel că mai mulți tineri talentați de-ai roș-albilor vor fi obligați să-și caute echipe.

60.000 de euro este clauza de reziliere a lui Contra