• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Steaua se află în cel mai greu moment din istorie, din cauza războiului cu Armata, în urma căruia a rămas fără siglă și fără o parte a galeriei, fapt care a împărțit în două tabere fostele glorii ale roș-albaștrilor.

Dorin Goian, jucător exponențial al fostei campioane la începutul anilor 2000, este total nemulțumit de situația în care se află acum echipa lui Reghe.

”Nu mi-ar fi plăcut să joc în această perioadă la Steaua. Când eram la Steaua jucam din 3 în 3 zile, dar intram pe Ghencea și vedeam stadionul plin era altceva.

Suporterii ne dădeau putere. Contează foarte mult ca suporterii să fie în tribune. Din păcate, Steaua a fost privată de acest lucru”, a spus Goian pentru gsptv.ro.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT

Problema lipsei suporterilor îl frământă și pe antrenor, numai că acesta este convins că un succes cu Dinamo, în runda următoare, va reumple tribunele de pe ”Arena Națională” pe viitor.

”Mi-au cerut fanii demisia? Fanii să vină la stadion! Câștigăm următorul meci cu Dinamo și vor fi mulțumiți. Pierdem, o să fie greu... Oricum, noi trebuie să câștigăm meciul cu Dinamo, pentru că trebuie să spălăm imaginea ultimelor partide în care ei au fost peste noi”, a spus Reghe.

14 goluri a marcat Dorin Goian pentru Steaua, în perioada 2004-2009, în cele 136 de partide disputate în toate competițiile.

Steaua - Dinamo, din etapa a 3-a a play-off-ului, se va juca duminică, 2 aprilie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEo vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.