• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Noul stadion din Craiova va fi gata în luna noiembrie. CSU joacă până atunci pe Extensiv, unde va dispua şi primul meci oficial din 2016, cu Petrolul, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, de la ora 14:00.

Oltenii au motive să fie încrezători că echipa lor va obţine rezultate mai bune în sezonul viitor. Atunci, CSU Craiova va juca pe noul stadion.

În mai puţin de şase luni de la startul lucrărilor, muncitorii au reuşit să scoată la suprafaţă aproape toţi stâlpii de susţinere ai noului stadion şi spun că termenul de finalizare, fixat pentru luna noiembrie a acestui an, este în grafic.

Până când noul stadion va fi gata, CSU Craiova va continua să-şi dispute meciurile de acasă pe Extensiv. Oltenii încep partea a doua a campionatului pe propriul teren, împotriva ultimei clasate, Petrolul Ploieşti.

"Trebuie să ne raportăm doar la ceea ce avem de făcut vizavi de joc şi nimic mai mult. Trebuie să fim foarte, foarte bine pregătiţi şi mental, şi din toate punctele de vedere pentru a aborda acest joc.

Mai ales că este primul joc, emoţiile sunt mai mari după o pauză atât de lungă", a declarat directorul tehnic Daniel Mogoşanu.

Meciul CSU Craiova - Petrolul se va disputa duminică, de la ora 14:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.