• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO FC Voluntari - FC Viitorul 0-0. Campiona este într-o perioadă bună din moment ce a bifat cel de-al 7-lea meci consecutiv fără înfrângere. Mai mult, elevii lui Gică Hagi au șase victorii, dintre care cinci obținute în Liga 1. Cei de la Viitorul sperau într-un succes și la Voluntari, dar finalul de meci s-a complicat mult după eliminarea lui George Țucudean.

”Aste este, se mai întâmplă și astfel de faze. Însă, dacă lăsăm la o parte începutul, și aici mă refer la primele 15 minute, puteam obține mai mult. Am avut ocazii, puteam marca. Apoi, după eliminare, lucrurile s-au complicat”, a spus Hagi, la flash-interviul acordat pentru Digi Sport.

Chestionat dacă Viitorul are forța de a-și apăra cununa cu lauri, Hagi a replicat, fără să clipească:

”Am ajuns sus, după această serie bună, dar nu va fi ușor în continuare. Vom avea parte de meciuri din de în ce mai grele. Vom vedea ce va fi. Important este să ajungem în play-off, după care vom vedea”, a mai spus Hagi, la Digi Sport

Viitorul se află pe locul 5 în Liga 1, cu 29 de puncte acumulate după primele 18 etape disputate. Totuşi, Hagi nu are încă motive de îngrijorare: echipa lui e la cinci puncte de Dinamo, gruparea clasată pe prima poziţie de play-out.