• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cosmin Contra (41 de ani) a acceptat să preia funcția de selecționer al României, astfel că șefii de la Dinamo sunt nevoiți acum să numească un nou tehnician. Totul se va decide într-o ședință programată luni de dimineață la birourile de la Rin Grand Hotel.

”Vom lua decizia mâine dimineață (n.r.- luni), după ce vom discuta, eu și cu domnul Ionuț Negoiță. Claudiu (n.r. - Niculescu) și Vasile (n.r. - Miriuță) sunt în vederile noastre, dar mai sunt și ceva variante din străinătate, pe care le analizăm. 

Vom discuta cu mare atenție pentru că trebuie să luăm cea mai bună decizie. Trebuie să țineți cont că antrenorii pe care-i dorim sunt sub contract, deci nu va fi ușor de rezolvat”, a spus Adrian Mutu, directorul general al ”câinilor”, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1

În cazul în care oficialii ”câinilor” nu vor rezolva până marți oficializarea noului tehnician, atunci la partida din campionat cu Concordia, de miercuri, va exista un interimat.

”Cosmin Contra a plecat! Până când vom numi un nou antrenor, staff-ul acestuia se va ocupa de echipă. Astfel, la meciul cu Chiajna, pe banca va sta Jerry Gane, asta dacă nu cumva vom reuși să rezolvăm până atunci”, a spus Ionel Dănciulescu.

Dinamoviștii sunt convinși că omologarea lui Cosmin Contra de către Comitetul Executiv, a cărui întrunire va avea loc vineri, va fi o simplă formalitate.

”Eu cred că nu mai are rost ca noi să așteptam acum să se desfășoare Comitetul Executiv, pentru că numirea lui Contra va fi o simplă formalitate. Dar, dacă cei de acolo vor respinge propunerea, atunci am fi de râsul curcilor”, a mai spus Dănciulescu, la Digi Sport.