• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cu patru etape înainte de finalul play-off-ului din Liga 1, FCSB are un avans de doar 3 puncte faţă de Viitorul, în fruntea clasamentului. În plus, cele două echipe urmează să se întâlnească la Bucureşti, luni, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Cu toate acestea, Dan Petrescu e convins că lupta pentru titlu e încheiată şi că roş-albaştrii vor fi campioni pentru a patra oară în ultimii cinci ani.

"Îmi pare rău pentru Gică (Hagi - n.r.), dar îmi pare bine pentru Steaua. Nu cred că mai sunt şanse la titlu, dar trebuie să spere. Lipsa de experienţă îşi spune cuvântul, plus diferenţa de valoare.

Steaua are cel mai bun lot din ţară, probabil şi cel mai bun conducător, pe Mihai Stoica. Mi se pare normal dacă vor câştiga titlul, ar fi o surpriză să nu ia campionatul", a declarat Petrescu, la "Digi Sport Special".

Fostul antrenor al Unirii Urziceni, proaspăt calificat cu Al Nasr în finala Cupei Preşedintelui, în Emiratele Arabe Unite, recunoaşte, însă, că şi-ar dori ca Viitorul să ia titlul, ca o răsplată pentru eforturile depuse de Gică Hagi.

"Dacă nu lua Steaua, mi-aş fi dorit să ia Viitorul, pentru Gică Hagi. A investit banii lui, a construit o echipă, a luat-o de la 0 şi a dus-o unde a dus-o", a explicat Dan Petrescu.

Meciul FCSB - Viitorul se va disputa luni, de la ora 20:30, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.