• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo caută soluţii pentru întărirea echipei, iar un post ce trebuie acoperit este cel de fundaş central. Marius Constantin, apărătorul lui ASA Târgu Mureş, a fost pe lista "câinilor", însă oferta primită a fost una ridicolă.

În ciuda faptului că au şanse mari la două trofee în acest sezon (specialiştii o consideră principala favorită să câştige Cupa Ligii şi Cupa României), echipa lui Andone întârzie să facă transferuri care să aducă un plus valoare.

Se pare că Negoiţă doreşte în continuare să aplice aceeaşi politică a salariilor mici, lucru valabil şi în cazul ultimei ţinte. Oficialii roş-albilor l-au dorit pe Marius Constantin, fostul idol al peluzei rapidiste, însă salariul oferit a fost unul extrem de mic: 4000 de euro/lună. "M-am simţit jignit", ar fi fost reacţia apărătorului, potrivit Gazetei; acesta are un salariu cu 50% mai mare în prezent, la ASA, formaţie care se află în insolvenţă şi care traversează o perioadă critică.

Nu este prima oară când Dinamo poate rata un transfer din cauza faptului că oficialii au "arici" la buzunar. În urmă cu un an, Peteleu a fost dorit intens de Rednic, însă nu a ajuns în Ştefan cel Mare pentru că Negoiţă nu a vrut să achite câteva mii de euro. A preferat să aştepte ca jucătorul să fie declarat liber de contract, pentru a nu plăti vreo sumă Petrolului.

5 trofee are în palmares Maius Constantin: 2 Cupe ale României, 2 Supercupe al României și o Cupă a Chinei

10.000 de euro/lună are Nemec, cel mai bine plătit jucător din lotul "câinilor"