• Turneul WTA de la Eastbourne - miercuri, 28.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (Digi Sport 3) și Cîrstea - Konta (Digi Sport 2) 
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (ACUM, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei, a ieșit din închisoare în această săptămână, luni, 15 februarie, după ce a ispășit un an și 11 luni din condamnarea de 3 ani și jumătate primită în Dosarul Transferurilor.

Deși timp de doi ani are o pedeapsă complementară, care îi interzice să ocupe vreo funcție de reprezentare în fotbal timp de doi ani de la data eliberării, MM Stoica a ieșit cu foame de fotbal din închisoare.

Mihai e distrus după fotbal. Mă sună de cinci ori pe zi: Patroane, fac aia sau aia! I-am și zis: Băi, ai grijă, stai liniștit, să nu se prindă justiția că faci aia, că tu nu ai voie. Bine, i-am zis la mișto. El are voie să ajute clubul, dar are o teamă încă.

Eu am făcut un an de pușcărie în regim deschis, mai ieșeam afară, mai socializam. Dar el a stat numai în pușcărie, te face sălbatic pușcăria asta. Bine, știți cum e el, e și mai sperios așa”, a declarat Gigi Becali, în direct, prin telefon, la emisiunea Digi Sport Special.

La câteva ore de la ieșirea din penitenciar, MM Stoica a fost în tribune la meciul Concordia Chiajna-Steaua 0-2, coborând și la vestiare, pentru a-i încuraja pe jucătorii echipei campioane.