• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo - CFR Cluj 0-2. Eșecul roș-albilor, în fața propriilor suporteri, i-a dat ocazia lui MM Stoica de a lansa noi ironii la adresa rivalilor. După anunțul postat la puține clipe după ce Culio a marcat din penalty, în minutul 55, stabilind practic rezultatul final, directorul sportiv al roș-albaștrilor a mai ”lansat” un atac.

De data aceasta, oficialul FCSB a postat un mesaj folosind un joc de cuvinte.

”That awkward moment when you realize you love FCD...

Football
Coffee
Dogs”, a postat MM, mesaj care poate fi tradus cam așa:

”Acel moment ciudat când realizezi că iubești FCD. Fotbal, Cafea, Câini”.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Alte ironii ale lui MM Stoica la adresa celor de la Dinamo:

"Poate să ne spună la ce rezultate să ne aşteptăm, dacă este aşa de isteţ. Cred că la comisii ar trebui să explice declaraţia asta ... Deocamdată să reuşească să-l bată pe Hagi, că mi-e frică tare că vor avea meci greu", a mai spus MM Stoica.

”E bine pentru noi că va fi o luptă în trei pentru câștigarea campionatului. Ar fi fost bine să fie o luptă în patru, dar alții trebuie să-și schimbe numele în campioana play-out-ului. Doar la o echipă mă refer! Știți voi care este aceea.

Odată cu realegerea lui Gino Iorgulescu în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal, cei de la Dinamo ar putea beneficia de o schimbare în regulament. Dacă play-off-ul ar fi format din 8 echipe și play-out-ul din 6, atunci ar avea și ei șanse de a pătrunde în elita fotbalului românesc. Așa, e mai greu”a spus MM Stoica.

"Acel moment în care realizezi că te gândești la primăvară, în timp ce alții au fost eliminați în plină vară europeană..."a scris Mihai Stoica.