• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Joi, de la ora 21:00, e programat în Gruia derby-ul etapei a 11-a din Liga 1, dintre CFR Cluj şi FCSB. ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul sportiv al roş-albaştrilor, MM Stoica, a tras un semnal de alarmă în privinţa arbitrajelor din Liga 1.

"Eu am ţinut să fiu prezent la această conferinţă, pentru că doar aici pot să îmi exprim îngrijorarea. Nu ştiu de ce să fiu mai îngrijorat: de faptul că suntem dezavantajaţi de arbitraje sau pentru faptul că, contracandidata cu şanse reale la titlu e avantajată flagrant. Sau că presa încearcă la unison să acopere greşelile de arbitraj.

Când primeşti 5 penalty-uri la 0-0, dintre care două sunt clar dictate eronat, iar două...nici nu ştiu cum să le calific. Ce penalty e ăla de la meciul cu Chiajna? Jucătorii se ating. Ce penalty s-a dat cu Craiova? Mă interesează că primim penalty la 4-0 cu Mediaşul? Foarte mulţi arbitri aşteaptă să dea penalty pentru CFR. Nu e vina CFR-ului, nu arbitrează CFR-ul. Toată lumea a vorbit despre penalty-ul de la meciul cu Plzen. A fost penalty clar la Budescu. Jucătorul ia mingea, dar îi ia şi piciorul lui Budescu.

Această echipă (n.r. FCSB) a investit în ultimii doi ani 10 milioane de euro în jucători români. Sunt avantajate cluburi care se axează în principal pe jucători liberi, veniţi din străinătate. Nu vrem să fim avantajaţi sub nicio formă, vrem să beneficiem de aceleaşi condiţii. Suntem singura echipă care investeşte în România...şi bani mulţi. Datorită politicii lui Gigi Becali sunt cluburi care trăiesc. Liga 1 trăieşte datorită drepturilor TV şi lui Gigi Becali.

Deja se strâng prea multe greşeli şi sunt greşeli prea evidente. Nu aş vrea să câştigăm niciodată cu o greşeală de arbitraj. E jenant! nu mă miră ce au spus cei de la CFR. Dacă aşa au fost învăţaţi în toată istoria clubului, să câştige cu penalty-uri în minutul 93...", a declarat MM Stoica, într-o conferinţă de presă.

CFR Cluj - FCSB e joi, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.