• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Mihai Stoica a făcut-o iarăși lată, la un an după episodul de la Zurich. Directorul sportiv de la FCSB a fost implicat într-un scandal într-un club din Capitală. Totuși, MM nu va risca nicio sancțiune din partea patronului echipei, fiind în timpul liber. Acesta nu a fost sancționat nici după episodul din Elveția, când se afla în programul echipei.

Gigi Becali chiar spunea, după ce a povestit acel episod, că nu va renunța la Mihai Stoica, indiferent ce se va întâmpla. Scandalul în care a fost implicat MM s-a petrecut vineri noaptea.

Vineri, din câte se pare nu Mihai Stoica a început scandalul. Un bărbat din club s-a luat de fata directorului sportiv al roș-albaștrilor, după care iubitul acesteia s-ar fi luat la bătaie cu bărbatul care se afla la masa alăturată.

MM a sărit în apărarea ginerelui său și totul a degenerat. Conform martorilor ar fi fost nevoie de intervenția bodyguarzilor pentru a calma spiritele.

”Știu ce s-a întâmplat la Zurich, am știut imediat, a doua zi. Nu a fost implicat Reghe, a fost implicat MM. Laurențiu a stat până la ora două, apoi MM a stat în camera și a băut și de asta nu a mai ajuns la meci. MM e prietenul meu, lui îi era teamă să nu-l dau afară.

Dar i-am zis că e prietenul meu, nu-l dau afară la prima greșeală. Îl țin toată viață mea lângă mine, după ce a ieșit din închisoare mi-a zis că vrea să stea mereu lângă mine. Eram în pușcărie, a venit MM m-a luat în brațe, m-a îmbrățișat. Cum să-l dau afară?”, spunea Becali în momentul în care a dezvăluit episodul de la Zurich.

Conform patronului roș-albaștrilor, MM ar fi băut înaintea meciului din grupele Europa League, din sezonul trecut, cu FC Zurich, încheiat la egalitate, scor 0-0. După episodul bahic, directorul sportiv de la FCSB nu a mai ajuns la meci.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT