• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Lucian Sânmărtean (37 de ani) a semnat cu FC Voluntari un contract până la finalul sezonului. Anunțul a fost făcut pe contul oficial de facebook al grupării ilfovene. În această seară, la emisiunea Fotbal Club, antrenorul ilfovenilor, Claudiu Niculescu, a vorbit despre situația ”Magicianului” și când acesta va intra pe teren.

Lucian Sânmărtean şi FC Voluntari au ajuns în sfârşit la un acord. Mijlocaşul a semnat miercuri cu ilfovenii şi ar putea fi folosit chiar în partida următoare, dacă toate actele vor fi în regulă. Situația lui a fost comentată chiar de antrenorul său, Claudiu Niculescu, cel care l-a urmărit la pregătire în ultimele trei luni.

”Lucian Sânmărtean se antrenează cu noi cred că de trei luni de zile. De mâine (n.r. joi) este oficial jucătorul nostru. Să vedem cât va dura cu actele din Arabia Saudită, cartea verde și tot ce ar trebui. E posibil să intre în lot, dacă are toate actele și dacă vin la timp. El e pregătit, e posibil să intre, dacă are actele în regulă, poate și să joacă la Mediaș. Rămâne de văzut, trebuie ușor, ușor să reintre în ritm, discuții am avut cu el, sunt convins că ne va ajuta”, a spus Clau-gol în direct la emisiunea Fotbal Club, moderată de Radu Naum.

La 37 de ani, Lucian Sânmărtean a semnat cu cel de-al cincilea club din Liga 1 după Gloria Bistriţa, Vaslui, Steaua şi Pandurii.

Partida Gaz Metan Mediaş - Voluntari va fi transmisă duminică, de la ora 18:00, în direct la Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.