• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali nu se dezminte și face dezvăluiri de la o zi la alta. Finanțatorul FCSB a spus că mai există un patron în Liga 1 care se implică mai mult decât trebuie în viața echipei, și l-a nominalizat pe Ioan Niculae de la Astra Giurgiu.

”Ioan Niculae nu se bagă cât mă bag eu, ci dublu. El se ducea la pauză în vestiar, el făcea direct schimbările, voi nu le știți p-astea”, a spus Becali, la Pro X, după care a adăugat că erau vremuri în care și el făcea același lucru la Steaua: ”Am fost pe vremuri în vestiar, când eram în Ghencea, acum 7-8 ani, dar nu mai merg.”

Latifundiarul a explicat mai apoi de ce simte nevoia să fie mereu vocal.

”Eu nu sunt la Dinamo, să fiu discret, adică faliment, adică se alege praful. Hagi, când am vorbit cu el, mi-a spus: ’Băi, Gigi, acum știu ce înseamnă patron’. Așa că...”, a adăugat Becali.

Reacțiile lui Becali au venit după ce au apărut articole, precum cel publicat azi pe digisport.ro, în care s-a scris faptul că Marian Pleașcă a fost ”reactivat” la inițiativa exclusivă a patronului.

"’Faci ce spune patronul’", asta o să îi spun. Până acum nu m-am băgat, dar ce e asta? La revedere cu independenţa, dacă jucăm aşa şi spui ce spui. Dacă nu sunt eu mână de fier, se alege praful. Păi eu mănânc bătaie ca prostul, pe milioane de euro?", a explicat Becali la Digi Sport, după înfrângerea FCSB din Copou (0-1).

În 2016 și Adrian Porumboiu a recunoscut că s-a băgat peste antrenor (n.r - Marius Șumudică) și a făcut schimbări în primul 11.

”M-am implicat în toata perioada, nu doar cât a fost Șumudică. La acel 3-1 cu Steaua a făcut și Șumudică schimbări. Doar că el a făcut schimbări proaste, iar eu bune pentru că până la urmă am bătut!

Am recunoscut mereu, nu m-am ascuns niciodată. Credeți că la Real Madrid sau la Milan e altfel? Am fost eu martor la un episod de genul ăsta la Milan, când eram observator la un meci din Champions League și Berlusconi a cerut o schimbare chiar de lângă mine!”, a spus Porumboiu.