• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Steaua este în căutarea unui atacant valoros în această pauză de iarnă, însă roș-albaștrii au mai multe piste blocate în acest moment. Dacă transferul lui Constantin Budescu este pus sub semnul întrebării, același lucru se poate spune și despre Cristian Lopez, celălalt jucător vizat de Laurențiu Reghecampf pentru fortificarea ofensivei.

Spaniolul de 26 de ani, transferat de CFR, nu este disperat să ajungă la Steaua și spune că este dorit de mai multe echipe din afara României, pasând problema în responsabilitatea agentului său.

"Acum mă gândesc doar la CFR. Vreau să mă bucur de vacanţă şi să mă detaşez de fotbal, deci nu mă gândesc la transferuri. Agentul meu se ocupă de transferuri. Steaua este un club mare. Trebuie doar să priveşti palmaresul să-ţi dei seama de asta.

Agentul meu ştie dacă Steaua este interesată sau nu de mine. Eu stau deoparte. Am vorbit cu mulţi oameni, din mai multe ţări, care mi-au făcut oferte, dar le-am dat rapid numărul de telefon al agentului. Sunt liniştit şi nu mă gândesc foarte mult la aceste lucruri, vreau doar să revin mai puternic", a spus Lopez.

11 goluri a marcat Cristian Lopez pentru CFR, în toate competițiile

500.000 de euro este cota de piață a jucătorului, conform transfermarkt.de