• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Un nou scandal s-a iscat în fotbalul românesc, după meciul câştigat de Dinamo pe teren propriu, 4-0 cu Chiajna. Pe la jumătatea primei reprize, centralul Alexandru Tudor s-a dus la banca de rezervă a oaspeţilor şi i-ar fi transmis antrenorului Adrian Falub să schimbe fundaşii centrali, deoarece aceştia caută să fie eliminaţi de pe teren.

Unul dintre fundaşii centrali ai Chiajnei la meciul din Ştefan cel Mare este Iulian Mamele. Fotbalistul a făcut faultul în urma căruia roş-albii au primit penalty, în minutul 12 al partidei. Ulterior, Rotariu a transformat pentru 1-0.

ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Iulian Mamele a declarat că jucătorii Chiajnei au fost şicanaţi de către centralul Alexandru Tudor pe toată durata partidei. Mai mult de atât, jucătorul Concordiei susţine că arbitrul îi încuraja pe elevii lui Mircea Rednic.

"Se întâmplă în cariera oricărui fotbalist să prindă o zi mai bună sau mai proastă. Domnul Tudor în timpul meciului le zicea "Bravo, bă, băieți" celor de la Dinamo. Îi încuraja pe tot parcursul meciului. I-am zis că nu se poate așa ceva chiar în fața noastră și mi-a răspuns că joacă prea bine și nu are cum să nu-i laude. La o minge mai lungă îi striga lui Rotariu: "O ajungi, o ajungi, o ajungi!" Am rămas șocat. La fiecare fază fixă în careu nici bine nu ne apropiam de cei de la Dinamo și el ne zicea că se vede din avion că vrem roșu. Nici bine nu ne apropiam de el și zicea să luăm mâna de pe ei. Ne-a şicanat mereu. Acum am auzit că s-a dus la Adrian Falub și i-a zis că suntem blat. Să ne confirme și nouă domnul Tudor afirmațiile astea.

N-am făcut în viața mea așa ceva și mi-e jenă că sunt pus în postura asta. Nu mai pot, tremur tot. Nici nu mă ascund și nici nu caut scuze. Îmi asum acest lucru. Am jucat slab, n-am dat încredere, am prins o seară mai slabă, se poate întâmpla în viața oricărui sportiv. Sunt bărbat și nu ascund acest lucru. Una e să faci un meci slab, dar ca fotbalist să auzi că arbitrul încurajează echipa adversă, pur și simplu îți ia tot cheful. Eu cu siguranță mă voi îndrepta împotriva lui Alexandru Tudor. Nu este ușor să muncești toată viața și să vină cineva și să declare așa ceva. Dacă el are dovezi să vină cu dovezi și fără niciun fel de problemă eu accept orice. Vorbesc în numele meu.", a declarat Iulian Mamele la Digi Sport Matinal.