• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CS Universitatea Craiova a învins-o pe nou-promovata ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-2 (1-0), marţi seara, în deplasare, la Braşov, într-o partidă din etapa a 11-a a Ligii I de fotbal.

Universitatea s-a impus prin golurile marcate de Andrei Burlacu (19), Gustavo Di Mauro Vagenin (68 - penalty) şi Nicuşor Bancu (80), pentru formaţia din Covasna marcând Attila Hadnagy (60), dintr-o fază suspectă de ofsaid, şi Victor Astafei (70).

La final, Devis Mangia a analizat la cald partida, declarându-se nemulţumit de erorile din defensivă.

"Am avut ocazia să închidem meciul, să facem 2-0. Nu am reuşit, iar ei au revenit în joc. Per ansamblu a fost o partidă dificilă. Echipa noastră poate să înscrie, asta mă bucură. Dar asta ştiam. Lucrul care mă dezamăgeşte e că am primit două goluri. Dacă vrem să realizăm obiectivul pe care ni-l propunem, nu trebuie să mai facem aceste greşeli în defensivă. Am făcut câteva erori şi la meciul anterior, cu Dinamo", a spus antrenorul italian, la microfonul Digi Sport.

Mitriţă şi Bancu au avut evoluţii consistente în acest sezon, iar mulţi specialişti consideră că au toate atuurile pentru a face pasul la naţională.

"Sunt doi jucători de valoare, dar selecţionerul e cel care decide. Avem şi alţi jucători de valoare pe lângă Mitriţă şi Bancu, însă nu eu hotărăsc cine merge la naţională", a spus Mangia pe marginea subiectului, pentru ca apoi, întrebat de derby-ul de joi dintre CFR şi FCSB, să spună: "Eu sper să văd un spectacol pe teren. Acum noi am jucat, ne vom relaxa din fotoliu şi vom urmări meciurile rivalelor".