• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Denis Mangia e impresionat de noul stadion din Craiova. Antrenorul italian speră ca primul meci pe teren propriu să se joace pe noul stadion, unde echipa s-a antrenat deja.

CS Universitatea Craiova începe returul cu două meciuri în deplasare, primul fiind la Iaşi, sâmbătă, de la ora 19.15, cu CSM Poli Iaşi (în direct pe Digi Sport 1 şi LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro). Noul stadion din Bănie va fi inaugurat abia peste trei etape, într-un meci cu FCSB.

"Stadionul nou este unul fantastic, spre exemplu în Italia sunt doar două stadioane de acest gen, cum avem la Craiova. Ne dorim să-l inaugurăm cât mai curând”, a spus Mangia, într-o conferinţă de presă.

În ceea ce priveşte meciul din această etapă, antrenorul oltenilor speră ca jucătorii săi să aibă o reacţie bună după pauza competiţională, fiindcă precedenta întrerupere nu a fost de bun augur pentru alb-albaştri. Italianul consideră Iaşiul o formaţie redutabilă în special în ofensivă şi nu se raportează la ultimul rezultat al moldovenilor, fiindcă aceştia au avut absenţe importante la Ovidiu, unde au pierdut cu 5-2.

"E un meci complicat, în primul rând pentru că vine după o pauză, iar întreruperea precedentă nu ne-a priit, dar de data aceasta trebuie să reîncepem bine, pentru că Iaşiul este o echipă competitivă, care dezvoltă un joc de calitate, are jucători tehnici şi rapizi în atac, Jo, Kizito, Platini, Cristea. Nu trebuie să luăm în calcul partida pe care au pierdut-o cu Viitorul, pentru că nu au avut linia defensivă la dispoziţie”, a spus Mangia, care nu-i are la dispoziţie pe Mitriţă, suspendat, şi pe Rossi, Bărbuţ, Spahija, accidentaţi.

Jucătorii celor de la CS U Craiova au efectuat, marți, primul antrenament pe noua arenă din Bănie. Stadionul este pregătit deja pentru inaugurare, însă, deocamdată, nu este cunoscută și data oficială la care va avea loc primul meci pentru acesta. În proporţie de peste 90%, CS U Craiova își va inaugura noua arenă la meciul cu FCSB, programat duminică, 29 octombrie, de la ora 20:45, la Digi Sport 1.