• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Devis Mangia este la curent cu rivalitatea dintre echipa pe care o antrenează, CS U Craiova, și Dinamo. Italianul este conștient că meciul va fi unul diferit față de cele obișnuite din Liga 1.

''Nu va fi o partidă obișnuită, nu trebuie să ne gândim la momentul mai delicat al adversarului, şi noi am pierdut în ultima etapă, nu doar Dinamo. Trebuie să ne gândim mai mult la noi şi la jocul nostru. Ştim că e o partidă foarte importantă şi astfel o pregătim cât putem de bine, pentru că întâlnim o echipă cu calităţi foarte bune.

Noi trebuie să intrăm pe teren pentru a face tot posibilul să câştigăm meciul, pentru suporteri, deoarece ştim ce fel de meci este, dar şi pentru noi, pentru clasament, fiind că e un moment important'', a declarat Devis Mangia, în conferința de presă premergătoare meciului cu Dinamo.

''Ştiu despre rivalitatea cu Dinamo, încă de când am venit la Craiova mi s-a spus să nu port nimic roşu'', a dezvăluit amuzat Mangia. ''Ştim că e un meci important, dar pentru creşterea noastră la nivel mental e partida cea mai importantă, deoarece e următoarea'', a completat antrenorul echipei din Bănie.

Mangia nu se mai gândește la meciul cu CFR și a trecut peste erorile de arbitraj de la meciul cu ardelenii.

''Am mare încredere în calităţile arbitrilor. Ce s-a întâmplat la Cluj e în trecut, noi trebuie să ne gândim să ne facem jocul nostru şi să nu ne gândim la alte lucruri”, susține Mangia.

În acest context, Mangia a mai spus: ''Eu cred că jocul de fotbal este un spectacol în care sunt trei echipe în teren şi sunt convins că toate trei când ies pe teren încearcă să o facă cât mai bine''.

Mangia aşteaptă cu nerăbdare ca noua arenă din Craiova să fie gata, iar echipa sa să poată evolua pe propriul teren.

''Mi-aş dori să jucăm toate partidele pe noul stadion, nu doar aceasta, pentru că sunt convins că e un impuls major să joci acasă. În realitate, noi am jucat nouă meciuri în deplasare. Sper că suporterii noştri vor fi alături de noi şi la Severin'', a mai spus Mangia.

Tiago Ferreira nu va juca în meciul cu Dinamo, fiind suspendat, dar Mangia a precizat că trebuie să evalueze şi situaţiile lui Dimitrov şi Datkovic.

Martic a jucat la Cluj pentru că Dimitrov a avut o problemă la încălzire. El ar putea juca şi sâmbătă, în timp ce Datkovic a avut o mică problemă şi trebuie să vadă dacă va fi disponibil pentru meciul cu Dinamo sau nu.

Mangia a vorbit şi despre jucătorul Iulian Roşu, care se antrenează de câteva zile cu echipa.

''Este un băiat interesant, îmi va lua un pic de timp pentru a-l vedea, deoarece săptămâna viitoare nu pot să îl văd deloc, pentru că vom fi mereu în cantonament, dar apoi va fi timp să îl observ şi împreună cu clubul să decidem dacă este o soluţie sau nu'', susține tehnicianul oltenilor.

Partida dintre CS U Craiova şi Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe stadionul ''Municipal'' din Drobeta-Turnu Severin și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro șm.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT