• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

CS U Craiova nu a stabilit încă data la care va avea loc inaugurarea stadionului din Bănie, dar, după ce Sepsi OSK Sf. Gheorghe a refuzat să joace în deplasare meciul din Cupa României, cel mai probabil, prima partidă de pe noul ”Ion Oblemenco” va fi cea cu FCSB, din etapa a 16-a a Ligii 1, de pe 29 octombrie.

Și antrenorul Devis Mangia, care s-a săturat ca echipa sa să joace toate întâlnirile în deplasare, își dorește ca disputa cu ”roș-albaștrii” să aibă loc la Craiova.

Ştiţi cu toţii că abia aştept să văd acest stadion plin. Vom vedea unde vom juca şi vom fi pregătiţi să jucăm oriunde. Părerea mea e că dacă putem juca acasă, trebuie să jucăm acasă. Am jucat numai în deplasare până acum. Normal că prefer să jucăm cu 30.000 de spectatori decât cu 3.000”, a declarat Devis Mangia la conferința de presă.

Antrenorul italian a dat asigurări că jucătorii săi nu se vor lăsa distrași de ceremonia de inaugurare a noului stadion și vor fi concentrați 100% la meciul pe care îl vor avea de disputat.

Echipa va juca cu o oră înainte de meci la stadion. Ei trebuie să fie concentrați la meci, nu la festivitatea de inaugurare. Asta pot să anticipez, atât”, a adăugat Mangia.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT