• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Liderul CFR Cluj este în continuă căutare de jucători și are deja o listă lungă cu transferurile dorite pentru această iarnă și nu numai. Directorul sportiv Bogdan Mara s-a întors din America de Sud, unde a urmărit mai mulți fotbaliști și i-a adus lui Dan Petrescu mai multe nume pe care ardelenii le-a putea aduce pentru a forța câștigarea titlului în acest sezon.

CFR a început campania achiziții încă din luna noiembrie, când i-a luat pe Costache de la Dinamo și pe Mailat, liber de contract după ce a câștigat litigiile cu ACS Poli Timișoara. Echipa antrenată de Dan Petrescu deja l-a făcut pe finanțatorul de la FCSB, Gigi Becali, să nu mai fie atât de sigur de câștigarea titlului.

"N-am adus încă nimic, îi am în sac, aici. Trebuie să vină Moş Crăciun. Glumesc, am urmărit mai mulţi jucători. E greu să iei jucători din Brazilia sau Argentina, dacă nu îi urmăreşti pe viu. Am văzut fotbalişti interesanţi, avem mai multe opţiuni. O să îi urmărim în continuare, rămâne de văzut dacă vom transfera în iarnă sau la vară", a spus Mara, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

"Avem o listă de jucători pe care îi urmărim. Unii sunt din România, da. S-a vorbit despre mulţi, dar deocamdată doar urmărim. Avem deja un lot puternic, nu o să vină foarte mulţi fotbalişti. Dar dacă găsim 1-2 jucători foarte buni la preţuri normale sau accesibile, vom transfera", a mai spus oficialul de la CFR Cluj.

VIDEO Bogdan Mara vorbește de jucătorii pe care i-a urmărit, în vederea unui transfer la CFR

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT