• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Becali a renunţat la pista Băluţă, după ce a înţeles că oficialii Craiovei vor renunţa la jucător doar în schimbul achitării clauzei de reziliere, însă îi face marcaj strâns lui Hagi pentru Coman. Patronul FCSB e convins că, în măsura în care mijlocaşul Viitorului va fi setat doar pe fotbal, poate obţine o sumă imensă în schimbul lui.

După un sezon excelent, cota lui Florinel Coman explodase, însă în acest moment Viitorul nu are nicio ofertă concretă pentru "perla coroanei", cu excepţia celei anunţate de vicecampioană. Viaţa extra-sportivă dezordonată a jucătorului i-a determinat pe scouterii din Vest să renunţe pentru moment la ideea achiziţionării sale, astfel că după Nedelcu şi Benzar, Coman ar putea ajunge şi el sub comanda lui Dică.

Becali oferă 1,5 milioane de euro pentru talentatul mijlocaş, însă ştie că acest pariu se poate dovedi unul pierzător, ca şi în cazul lui Iancu. Un alt fotbalist venit de la Viitorul ca o mare speranţă, dar care s-a pierdut din cauza faptului că a avut alte priorităţi decât fotbalul. Chiar şi aşa, Gigi e dispus să îşi asume riscurile, convins că Tănase are un potenţial imens.

"E un jucător special. Ori se alege praful de el, ori trebuie să-i pui un psiholog și un preparator și iei 100 de milioane de euro pe el. Dacă nu ai grijă de el, nu poate ajunge fotbalist. La cum joacă el acum, nu poate ajunge fotbalist", a explicat Becali, la Digi Sport.

2,7 milioane de euro a plătit Becali în schimbul lui Benzar şi Nedelcu, fotbalişti care au venit în această săptămână de la Viitorul