• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ciprian Marica (30 de ani) este din nou apt de joc, după accidentarea suferită în meciul de campionat cu Dinamo (1-1), pe 6 martie. Atacantul se antrenează cot la cot cu ceilalţi jucători ai campioanei şi ar putea reveni pe teren chiar miercuri, în meciul din deplasare cu Pandurii (21:00, în direct la Digi Sport 1).

Marica a dezvăluit care este secretul Marijanei Kovacevic, celebra terapeută a fotbaliştilor la care a apelat şi el în urmă cu două săptămâni.

"Toată săptămâna am făcut antrenamente normale, mă simt bine. Mâine e un meci foarte important. Mergem să câştigăm cele 3 puncte şi sperăm să facem un meci bun. Sincer, sunt bucuros. Totuşi, am pierdut două etape. Mă gândeam că va dura mai mult. Mă bucur că mă pot antrena sută la sută.

Nu e vorba de nicio terapie care e în afara legii. E doar un aparat, nimic spectaculos. O terapie cu un aparat electric. E singurul lucru pe care îl face Marijana şi îl face foarte bine. După cum vedeţi, m-a recuperat în timp record şi cam atât. Ea are soluţia asta, acest aparat, nimeni nu îşi explică, dar nu este nicio magie la mijloc. Jucători de la Real Madrid, de la Barcelona se tratează la ea.

A fost o perioadă mai nefastă, cu accidentări. Trebuie să fiu cât se poate de lucid. Sunt un tip ambiţios şi voi face tot ce e cu putinţă pentru a juca cât mai bine la Steaua şi pentru a fi convocat. Mă concentrez pe ceea ce am de făcut la Steaua, Euro e după aia.", a declarat Ciprian Marica.

Referitor la şansele pe care Steaua le are la titlu, atacantul roş-albaştrilor a afirmat: "Avem şanse mari, şansele noastre au crescut. Ne dorim să luăm campionatul şi să jucăm în Champions League. Avem cel mai valoros lot şi trebuie să demonstrăm că merităm să fim pe primul loc. Şi noi avem problemele noastre. Câţiva jucători care vin de la naţională sunt obosiţi, Varela e şi el la naţională. Cel mai important e să ne facem jocul, pentru că dacă o facem nu cred că e echipă care să ne stea în faţă".

Pandurii - Steaua e miercuri, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO se văd în timp real pe digisport.ro, dar şi pe m.digisport.ro.