• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Siteul digisport.ro a anunțat ieri că patronul Stelei, Gigi Becali, speră să-l convingă pe Ciprian Marica în privinţa avantajelor unei colaborări, chiar şi pentru jumătate de an. Jucător liber de contract după despărţirea de Konya, Marica petrece Sărbătorile în România şi negociază cu mai multe echipe, iar Steaua este una dintre cele care îl doresc.

"E adevărat că m-am întâlnit cu domnul Becali marţi, la munte. Dar a fost întâmplător. Eu eram cu familia, dânsul cu familia şi am stat la aceeaşi masă 10 minute. Atît, nimic mai mult. Ne-am urat cele bune şi gata!", a afirmat atacantul care a marcat 25 de goluri în 72 de jocuri pentru România.

Becali insistă de mai mulţi ani să-l aducă pe Marica la Steaua. Cam de fiecare dată în care Marica s-a despărţit de o echipă. Ştie că ar avea de câştigat atât ca imagine, cât şi din punct de vedere sportiv. În plus, ar fi o nouă aroganţă faţă de marea rivală, Dinamo, după Luchin, Ţucudean şi, mai ales, Tamaş.

Pe lângă dorinţa patronului, antrenorul Reghecampf este şi el susţinătorul aducerii lui Marica, măcar până la vară. Este convins că dacă îl are şi pe Ciprian, Steaua va putea câştiga mai uşor campionatul şi va juca în preliminariile Ligii Campionilor. Iar lui Marica i se flutură pe sub ochi şi faptul că şi-ar putea reintra mult mai uşor în formă pentru a fi selecţionat şi să participe la turneul final al Euro 2016, competiţie la care ne-am calificat după o pauză de 8 ani.

11 ani au trecut de când Marica a jucat ultima oară în România, la Dinamo

Programul Stelei după revenirea din vacanță

- 8 ianuarie: ora 8:00 - vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă;
- 9-10 ianuarie - antrenamente la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia;
- 10-21 ianuarie - cantonament la ”Gloria Sports Arena”, Belek
- 24 ianuarie - 7 februarie - cantonament la ”Regnum Carya Golf & Spa Resort”, Kadriye

Programul meciurilor amicale ale Stelei

19 ianuarie
FC STEAUA - Young Boys Berna (Elveția)
26 ianuarie
FC STEAUA - Ujpest FC (Ungaria)
29 ianuarie
FC STEAUA - SK Sturm Graz (Austria)
1 februarie
FC STEAUA - FC Metalist Harkiv (Ucraina)
4 februarie
FC STEAUA - Djurgardens IF (Suedia)
6 februarie
FC STEAUA - AS Trencin (Slovacia)