• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ciprian Marica a debutat astăzi pentru Steaua, Reghecampf introducându-l în minutul 30 al partidei amicale cu Young Boys (transmisă în direct de Digi Sport 1), în locul lui Bawab.

Deşi în urmă cu pregătirea fizică, lucru evident în multe momente, atacantul şi-a demonstrat valoarea în minutul 61, când a pasat decisiv pentru al doilea gol al lui Hamroun.

Înainte de partidă, la microfonul Digi sport, atacantul a vorbit despre modul în care s-a integrat în grup.

"Mă simt excelent la Steaua. Sigur, e perioada de pregătire şi trebuie să trag de mine. Muncesc alături de băieţi. Faptul că am lucrat în această perioadă, cât nu am avut echipă, acasă se simte", a spus vârful de 30 de ani la Digi Sport.

Unul dintre motivele pentru care internaţionalul a ales Steaua a fost reprezentat de prezenţa lui Neubert şi garanţia efectuării unui stagiu de pregătire complet şi de calitate.

"Sunt plăcut surprins de Neubert. Auzisem multe lucruri din presă de el. Aveam nevoie de o pregătire de iarnă foarte bună şi toţi mi-au zis că alături de el voi reveni la forma pe care o aveam înainte de accidentare", a mai spus vârful.

În privinţa obiectivelor, titlul de campioană, calificarea în Champions League şi Euro 2016 reprezintă lucrurile pe care Marica vrea să le bifeze în următoarea jumătate de an

"Obiectivele mele sunt cele ale echipei: vrem să luăm titlul şi să ne calificăm în Champions League. Îmi doresc să fiu sănătos, să îmi ajut echipa. Echipa naţională ocupă şi ea un rol foarte important, e tot ceea ce îmi doresc. Am o relaţie excelentă cu domnul Iordănescu, păstrăm legătura, vorbim în permanenţă. Totul depinde doar de mine", a conchis atacantul roş-albaştrilor.