• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ciprian Marica a semnat cu Steaua şi a efectuat astăzi primul antrenament sub comanda lui Reghecampf, însă mutarea a fost la un pas să cadă, după ce Levante a intrat pe fir şi a încercat să îl deturneze.

În negocieri avansate atât cu formaţia campioană a României, cât şi cu Getafe, Marica a primit o ofertă tentantă şi de la ultimul loc din La Liga, Levante. Potrivit ProSport, preşedintele lui Levante, Francisco Catalan, i-a făcut o ofertă extrem de motivantă din punct de vedere financiar exact când negocierile cu roş-albaştrii erau pe final.

Marica nu i-a dat curs, probabil din acelaşi motiv pentru care a refuzat şi oferta lui Getafe: nu i se garanta postul de titular şi, în plus, nu ar fi avut ocazia să facă o pregătire de iarnă ca "la carte". Acest ultim aspect pare să fi fost foarte important pentru atacant, care e convins că are nevoie să revină mai întâi la forma fizică de dinainte de accidentare. În Spania, campionatul e în plină desfăşurare şi ar fi trecut mult timp până să reprezinte o soluţie pentru primul "11", indiferent de echipă.

"Vă arăt mesaje din telefon primit joi de la un director de la un club de prima ligă din Spania. În mesaj, îmi spunea clar că clubul e interesat de Ciprian. Asta se întâmpla înainte de a semna cu Steaua. Nu e Getafe, e un alt club din prima divizie care are nevoie de un atacant. Ciprian a renunţat la oferta asta", a declarat Josep Alamilla, avocatul lui Marica, pentru ProSport.