• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ciprian Marica i-a răspuns finanţatorului lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, după ce a fost acuzat că şi-a trădat fostul club pentru a semna cu Steaua. "Am primit o ofertă pe WhatsApp", a povestit atacantul.

"Singurii care nu m-au căutat au fost cei de la Dinamo. Nu mă ascund, vă spun sincer, chiar m-a deranjat asta, fiindcă mulţi, foarte mulţi fani mi-au scris, iar Dinamo a fost şi va rămâne o parte importantă a vieţii mele", a dezvăluit Marica, după ce a semnat cu Steaua.

Cu toate acestea, Negoiţă a susţinut că alb-roşiii i-au prezentat internaţionalului român o propunere serioasă şi că Marica a încercat "să ascundă o trădare cu o minciună".

"Nu ştiu ce aşteptări avea domnul Marica, din moment ce a fost contactat şi invitat la discuţii de către directorul sportiv Ionel Dănciulescu şi de către antrenorul Mircea Rednic. Oferta clubului Dinamo era una extrem de serioasă şi avea girul meu", a declarat oficialul dinamovist.

La conferinţa de presă în cadrul căreia a fost prezentat oficial la Steaua, Marica a contraatacat şi a spus despre conducerea formaţiei din Ştefan cel Mare că a dat dovadă de lipsă de profesionalism.

"Am fost jignit că sunt trădător, dar nu m-a contactat nimeni de la Dinamo. M-am întâlnit cu Cornel Dinu, cu o seară înainte să semnez, iar a doua zi dimineaţă am primit un mesaj pe WhatsApp cu oferta lui Dinamo.

Respect clubul Dinamo, însă e lipsă totală de profesionalism. Lucrurile nu au fost serioase, a fost o ofertă de ochii lumii", a spus Ciprian Marica.

De asemenea, fostul jucător de la Şahtior, Stuttgart, Schalke, Getafe şi Konyaspor a reafirmat că a ales Steaua pentru că atât patronul Gigi Becali, cât şi Laurenţiu Reghecampf au dovedit că l-au dorit cu adevărat la echipă.

Cât despre finanţatorul lui Dinamo, Marica a afirmat: "Nu mă regăsesc în clubul Dinamo. Un om care spune ca ar vinde oricând clubul...Mă iertaţi. Este ruşinos"