• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ciprian Marica a analizat candidatele la titlu în Liga 1 şi a remarcat doar una dintre ele. "CFR ne încântă pe toţi", a spus fostul atacant al naţionalei.

Fostul atacant al vicecampioanei României speră ca investițiile făcute de Gigi Becali să dea roade în acest sezon, după doi ani în care titlul nu a ajuns la echipa sa. Prestațiile roș-albaștrilor nu l-au convins însă până acum pe Marica.

"FCSB este echipa care ne reprezintă în Europa. Eu remarc faptul că patronul investește atâția bani în echipă, sper să și reușească, dar deocmdată nu vedem, după egalul din ultima etapă (n.n. 1-1 cu Astra) un fotbal excelent, la nivelul la care sunt așteptările în momentul de față, de la FCSB", a spus Marica.

Marica urmărește cu atenție și celelalte echipe cu pretenții din Liga 1.

"Sperăm ca și Dinamo să revină acolo, sus. CFR ne încântă pe toți, Viitorul trece printr-o pasă mai puțin bună, dar e normal, pentru că sunt puști și sub presiune nu reacționează așa de bine".

Dacă CFR a primit doar un gol, în prima etapă, Viitorul a ajuns la cinci runde la rând fără gol marcat în Liga 1. A înscris doar de trei ori, în etapa de debut a campionatului, în victoria cu Gaz Metan, scor 3-0.