• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Gigi Becali a anunţat astăzi că Marica este noul jucător al Stelei, după ce, în cursul zilei, s-au pus la punct toate detaliile colaborării. Atacantul poate pleca în vară, dar doar după preliminariile cupelor europene.

După o adevărată telenovelă, vârful român de 30 de ani este jucătorul campioanei. El va rămâne sub comanda lui Reghecampf cel puţin până în vară, cu menţiunea că va putea semna liber de contract cu alt club doar după ce va fi jucat în preliminariile cupelor europene, cu Steaua. Becali vrea să fie sigur astfel că va dispune de jucător în lupta pentru Liga Campionilor, acesta având dealtfel o primă consistentă - 1 milion de euro - în cazul în care echipa accede în grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi din lume.

"Nu am fost bine înţeles când am zis că Marica poate pleca oricând. Poate pleca, dar în perioada de transferuri. El se va transfera de la Steaua, dacă vrea, după preliminariile Ligii Campionilor. Eu de aceea l-am şi luat, pentru că vreau să intru în Ligă. Am adus un jucător consacrat, care să mă ajute să îmi ating obiectivul", a spus Becali, la palat.

25 de goluri în 72 de partide a înscris Marica pentru echipa naţională. El a semnat cu Steaua în primul rând pentru că va avea asigurat postul de titular, ceea ce îi va facilita convocarea la naţională pentru Euro